2.8.2011

Day 15

Päivä 15 - Unelmani


no nyt jos kattoo tulevaisuuteen niin ihan eka päämäärä mulla on selvitä lukiosta hyvien arvosanojen kans ja päästä ylioppilaaks : ) tän jälkeen mulla on ykköstavotteena päästä lääkikseen Tampereelle tai Kuopioon. jos pääsen ekalla yrityksellä lääkikseen mitä toivon, oon sillon 19, ja siitä menee se 6 vuotta valmistuu lääkäriks, eli oisin 25 kun valmistun. ja mää toivon et sen kuuen opiskeluvuoden aikana oisin löytäny itelleni sellasen miehen, jonka kanssa oisin ehkä menny jo naimisiinkin.







Tumblr_lo2v5hhirz1qb7o6so1_500_large


lapsia mää haluisin 25-30 vuotiaana : ) 2-3 lasta ois sellanen sopiva määrä, joista yks vois olla adoptoitu Afrikasta, Aasiasta, Kolumbiasta tai Perusta  : ) ton lääkäriks pääsyn lisäks tää adoptointi on yks sellanen tosi tärkee unelma mulle, minkä todellakin haluisin toteuttaa. mää haluisin auttaa jotain pientä ulkomaalaista lasta, jolla ei asiat oo läheskään niin hyvin kun itellä on. mää tiiän, et se adoptioprosessi kestää ainakin sen 2-5 vuotta, eikä se oo mitään ihan ilmastakaan, mut se hetki kun sen lapsen sit lopulta sais, niin ei sitä tunnetta vois sanoin kuvailla : ) 


2r77g94_large
ai ei oo sulone? : )






















no sit yks iso unelma on oma koti : ) haluisin sellasen suht ison omakotitalon, missä se mun perhe mahtuis hyvin asumaan : ) ei sen nyt mikään kauhee kartano tarvis olla, mut sellanen sopiva : ) ja se ois ihana et se ois sellasella rauhallisella paikalla missä ois luonto lähellä( :


Tumblr_ldjs65aobc1qbvm79o1_500_large



mää oon kauheen eläinrakas, joten mää toivon et siellä mun tulevaisuuden kodissa olis joku lemmikki piristämäs mun perheen päivää : ) kaikkein mieluiten ehkä kissa, koska nyt kun mulla on sellanen, niin se on mulle vaan jotain niin uskomattoman tärkeetä, että en osais kuvitella mun elämää ilman sitä : ) eihän sille sit mitään voi, et jos vaikka mun mies olis allerginen, eikä me voitais ottaa lemmikkiä, mut toivottavasti näin ei sit oo : ) koska oishan se hirmu ihana, et raskaan työpäivän jälkeen joku tulee ovella vastaan ja kiertelee siinä jaloissa : )

Tumblr_lp9u67hkcs1qc5cc5o1_500_large



no sitten mulla on yks unelma, mikä on kyl melko vaikee toteuttaa, mut mulla on vaan sellanen tunne, et haluun tehä kaikkeni et se joskus toteutuis. eli haluisin tehä kantasolututkimusta ja ettii parannuskeinoo Alzheimerin tautiin. mää tiiän, et toi on ihan hullun haastava tavote ja ehkä jopa mahoton, mut joku sen parannuskeinon voi keksii ihan lähitulevaisuudessakin. ja jos mää voisin edesauttaa sen keksimisprosessin etenemistä, nii haluisin kyl tehä sen. sit toinen tämmönen lääketieteellinen unelma ois, et mää voisin erikoistuu pediatriks eli lastenlääkäriks tai sit joksuks muuks, mut jotenkin ainakin nyt tuntuu siltä, et mää en haluis jäähä ihan peruslääkäriks, vaikka kiva hommahan sekin ois : ) 




mut nää kaikki on nyt vaan tän hetkisii suunnitelmii ja et eihä kaikki varmaa meekkää just niinku oon suunnitellu, mut kai sitä tavotteita saa ihmisellä olla : ) mut pääpiirteissään se mun unelma on se, et mulla ois perhe ja vakituinen työpaikka (josta tykkään) : ) mut liikaa ei kyl kannata suunnitellakaan ja piirtää tarkkoja suuntaviivoja, antaa elämän mennä ihan omaa reittiään( : 


Tumblr_lp9lfqadgr1qedcspo1_400_large


kuvat we♥it & google


Päivä 1 - Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani

Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Kaksi parasta ystävääni
Päivä 8 – Minun huoneeni
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Random
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ja omaperäisiä unelmia, toivottavasti toteutuu :)

    VastaaPoista
  2. voikiitos, ihana kommentti : )

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.