22.8.2011

otsikko

heeeeippa taas ! : ) tuli taas pieni tauko tähän postaamiseen.. eilen oli kyl tarkotus kirjotella, mut päätettiinkin lähtee mummulaan niin se sit vähänniinku jäi : D eikä tässäkään postauksessa kauheesti sisältöö oo, mut aattelinpa nyt vähän antaa elonmerkkejä itestäni ! : D

eli eilinen oltiin mummulassa, ja näin serkkuja siellä ja ruoka oli hyvää kute aina ; ) ei me oikeestaan mitään ihmeitä tehty, oltiin vaan ja juteltiin : )

otin pari kuvaa siellä:

sellasta : ) ja paluumatkalla ei toki ollu tylsää....


toi koko pieneni jotenki oudosti kun muokkasin tosta kuvasta tollasen, mut eiköhän se pointti tuu esille : D
ja loppuun vielä tän päivän asuu:eli:


puolipitkähihanen kauluspaita/mekko, H&M
legginssit, GT


+ huivi ! (jostain paikasta mitä en muista)


oon tosiaan melko pirteen näkönen noissa kahes alimmaises kuvas, kuuen tunnin yöunil mennään ! tänään vois oikeesti yrittää selvitä ajoissa nukkumaan...

sitten vielä kiitti kaikille ihanille kommentoijille, ne teiän kommentit oikeesti piristää mun päivää : ) varsinkin kun tähän mennes ei oo mitään negatiivista sanottu : )
ainiin ja vielä on 8 päivää aikaa vastata tohon kyselyyn, että nyt sanokaa oma mielipide jossette vielä oo sanonu et mitä haluisitte täällä mun blogissa nähä ! : ) mut tämmöstä tällä kertaa : ) kirjottelen taas kuhan läksyiltä (joita on muuten ihan liikaa..) ehin !2 kommenttia:

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.