23.8.2011

sick and tired

nojooo, otsikko jo kertookin et mikäs oiskaan parempi tapa alottaa lukiovuosi kun tulemalla kipeeks : ) ei mulla vielä kuumetta oo, mut nenä on sen verran tukossa ja on ihan törkeen höpö olo että ihmettelen suuresti jossei se kuume nouse parin päivän sisällä... toivon kyl tosi paljon, että en tulis kipeeks, koska en tosiaankaan haluu olla pois koulusta. jo alle kahes viikos me ollaan käyty ihan hullusti asiaa läpi ja läksyjä tulee saman verran ellei enemmänkin kun ysiluokalla, joten jos vaan mahollista, niin en oo yhtään ylimäärästä pois, etten jää jälkeen... tää on nyt tämmönen tylsä postaus, mis esittelen vaan mun tän päivän asun ja kerron vähän kuulumisii, koska huomenna on ruotsin sanis, ja vois pikkusen siihenkin lukee : ) onneks ne sanat oli aika helppoja : )

mää en tiiä yhtään et minkä takii tää blogger pilaa näitten kuvien laadun, mut ei kai sille voi mitään... : / mut tosiaan tässä näkyy tota päivän asua, eli:

valkonen puolipitkähihanen paita, Seppälä
violetti toppi, GT
farkkuliivi, H&M
mustat korkeevyötäröiset farkut, Veromoda


tänään mun hiuksilla oli myöskin ihan oma tahto, mut kuka sellasest jaksaa välittää : ) onneks tuolla meiän koulussa on niin upee ja mahtava yhteishenki, et siellä uskaltaa olla ihan oma ittensä !

nomutta tämmöstä ! palajan takasin mun rakkaan ruotsinkirjan ääreen <3

ps. jos joku tietää, et miten ton kuvien laadun saa paremmaks (esim lataamalla jostain verkkoalbumeista yms), niin saa valasta muakin : (

2 kommenttia:

  1. ootko kokeillu flickriä? :)

    VastaaPoista
  2. aa en oo kokeillu, voiskoha se auttaa? :P koska toi laatu ärsyttää ihan tosissaan !

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.