17.8.2011

dear wind and rain: what has my hair ever done to you?

aagh ! tää ei ollu tosiaankaan mun päivä :-----D ensin aamulla olin unohtanu et mun pitää mennä pyörällä ja sit siinä 5 minsaa ennenkun ois pitäny lähtee ajamaan niin äiti huikkaa et "täs on sit nää sun pyöränavaimet !"..... nojoo laitan hiukset siinä jotenkin nopsaan ja laitan vähän lakkaa ja juoksen ulos, nii EIKÖ VAAN SIELLÄ SADA(= taino ei nyt mitenkään silleen kauheen paljon mut vähän kuitenkin ja siellä oli silleen jännän kosteeta. ja kaikki tytöt varmaan tietää et mitä tapahtuu lakatuille hiuksille sateessa? : ) nojoo ei siinä muu auttanu kun lähin vaan polkeen ja se sade ylty koko ajan....... sit lopulta kun pääsin koulun pihaan, niin Katsu ja Suvi vaan tuijottaa mua ihan pöyristyneen näkösenä : D mulla oli meikit levinny varmaan leukaan asti ja hiukset nyt näytti miltä näytti ja olin ihan likomärkä : D nojooo juoksin sit vessaan ja sain itteni näyttään vähän inhimillisemmältä kun siivosin ne meikit, mutten läheskään normaalilta : D no mulla oli kuvista ekana, ja jatkettiin sellasten käsien piirtämistä mitä alotettiin eilen. yhtäkkii kuuluu "HEI !" ja käänsin päätä sinne äänen suuntaan ja......... *RÄPS !* eikö vaan se kuvisope ottanu kuvan just sillä hetkellä kun oon mahollisimman edustavan näkönen :-----D ja sit se jatkaa sitä sen juttuu..... "mää otan teistä kuvii vähän täs lukuvuosien varrella, nää kuvat tulee näkyviin isolle screenille sit teiän ylioppilasjuhlassa !" :----------D ensimmäinen ajatus: okei, mikä VIELÄ vois mennä pieleen? :---D nyt mua lähinnä naurattaa, mut toi tilanne oli ihan kamala : D ja tää saattaa nyt joillekin vaikuttaa kauheelta lissupuheelta et "hyi iik näytän karseelta", mut toi "karsee" ei riitä kuvaamaan sitä, et miltä mää näytin sillä hetkellä : DDD ei mulla oikeestaan muu menny pieleen tänään, toi vaan jäi mun mieleen niin pysyvästi : D oikeestaan mulla ei oo muuta kerrottavaa tästä päivästä : D hei vastatkaa tohon kyselyyn et mitä haluisitte nähä mun blogissa ! : ) ja kirjottakaa muutenkin omia mielipiteitä et mistä tykkäätte ja mistä ette, koska haluun kehittyy tässä blogaamisessa ! : )

27878358_large


6 kommenttia:

 1. haha eikä vähän nauroin :DDDDDD mutjoo tänään oli täydelline hiuspäivä tosiaa........kiitos sade

  VastaaPoista
 2. :DDDDDDDDD no niin määki nauran nytte mut siinä tilanteessa teki mieli kyl lähinnä itkee :D:D:D

  VastaaPoista
 3. tee videopostaus!!! :):)

  VastaaPoista
 4. joo voisin jossain vaiheessa tehäkki :):) pitää vaan saaha itseluottamusta ensin kasaan sen verran et pystyn sönköttään videolla jotakin :D

  VastaaPoista
 5. joo mää yritän saaha sellase väsättyy ;)

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.