18.8.2011

asua ja pandaa


hahhah tää päivä oli kyllä mukava : D meillä oli koulussa sellanen tutustumispäivä ykkösille, ja kaikkien ykkösten piti pukeutua pinkkiin/vaaleensiniseen ja tuua joku pehmolelu kouluun : D eli ei hätää, en oo seonnu vaikka kanniskelin tän päivän pehmopandaa ympäriinsä : ) mut toi panda on vaan murto-osa siitä pehmolelusta minkä meinasin ensin ottaa ! : D aattelin ensin tollasta metrin korkusta ja levystä pehmokarhuu, mut sit totesin et se vois olla vähän hankala kun sitä pitäis raahata ruokalaan (jonne oli tänään ainakin 200m jonot.... -.-) ja joka paikkaan kun ei olla vielä saatu kaappeja.. tosin ei se kyl varmaan olis ees mahtunu sinne kaappiin mutttttajoo : D tossa näkyy tota päivän asua vähäsen, eli pinkki toppi, korkeevyötäröiset shortsit, ohuet legginssit ja ruutupaita : ) kakkoset pukeutu jätesäkkeihin ja kolmoset sanomalehtiin : D harmi kun ei oo kuvii tältä päivältä kun en viittiny tuolla sateessa raahata kameraa mukana ) :

ja tossa sit vielä kuvaa tosta tän päiväsestä rannekorusta : ) Katsu toi ton mulle Turkista : ) sopi hyvi toho pinkkiin teemaan ! ( :


Anna Abreu ft. Redrama - Worst Part Is Over
en tiiä miks, mut tää biisi on soinu mun päässä koko päivän ! ja en yleensä ees kuuntele Anna Abreuta kauheesti, mut tää biisi iskee jotenki ( :

3 kommenttia:

  1. Oot hullun söpö tossa yhessä kuvassa missä sulla on toi pánda kädessäs :-DD

    VastaaPoista
  2. ano, hahhah :D kiitti :D
    annuskaa, pyh mää oon sivuseikka, toi panda tos on keskipiste ;) :D muttakiitos ! :D

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.