15.8.2011

ruma ankanpoikanen

eli käytiin eilen äitin kanssa kuvailemassa vähän rannalla ja sinne ilmesty yhtäkkiä kaks joutsenta ! : ) sain niistä pari aika hyvää kuvaa : ) en viitti tänne laittaa niitä kuvia mitä musta otettiin tuolla lähistöllä, koska äiti ei halunnu et niitä laitetaan tänne. valitan tekstin vähäsyyttä, mut läksyjen takia en ehi nyt enempiä kirjotella : ( oon ehtiny olla 3 päivää lukiossa ja nyt jo tulee hirvee määrä läksyjä : ( en tykkää.

eiks oo ihanan rauhallisen näköstä? : ) tuolla oli ihan ilo kuvailla kun ei kuulunu autojen ääniä mistään ja joutsenet ja sorsat uiskenteli vieressä ( : melkeen tuntu et ois ollu taas kesälomalla !

miks tää kaula on vaan niin huvittavan näkönen? : D

hahhah, ihankun ne naurais : D tästä kuvasta tulee jotenkin hyvälle tuulelle : Dpusipusi : )


ite tykkään eniten noista kahesta vikasta kuvasta : ) olin ihan innoissaan kun toi toinen joutsen nous tolleen pystyyn ja alko heiluttaa siipiä ja laitoin äkkiä sarjakuvaukselle ja otin ties kuinka monta kuvaa siitä : D muttajoo, takas läksyjen pariin ! lähti oikeesti hirveellä vauhilla tää ykkösvuosi käyntiin, heti annetaan ihan kunnolla läksyjä ja puhutaan yo-kirjotuksista vaikka niihin on ties kuinka kauan :o ainiin, ja ottasin tosiaan postausehotuksia vastaan ! ja kertokaa muutenkin et olisko jotain parantamisen varaa ja et mitä haluisitte nähä täällä : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.