1.2.2013

B-DAY

26.1.2013

Aamusta mentiin kolmestaan uimaan Aalto-Alvariin Katsun ja Johanneksen kanssa :) oli tosi kiva vaan olla ihan rennosti siellä ja uiskennella vaikka vesi olikin meleko vilposta :D uimisen jälkeen mentiin Amarilloon syömään porukalla Katsun, Tuukan, Juhon, Johanneksen, Amin, Sinin, Milkan, Suvin ja Vivianin kanssa :) tilasin Chicken Pocketin ja ai että kun oli hyvääää!! :) juteltiin siinä jonkun aikaa ja sitte nää ihanat yllätti mut <3


ne oli ostanu mulle lahjakortin Bellissimaan <3 arvatkaa ootanko et pääsen käyttämään ton!!! KIITOS<3

... Ja Katsun lahja oli oikeesti ihan täydellinen :) en tajuu miten kukaan on jaksanu nähä niin paljon vaivaa mun lahjan eteen :)


se oli tehny mulle tollasen hullun paksun Survival Guiden 18-vuotiaalle :D siellä oli kaikkia opiskelu- ja rentoutumisvinkkejä, reseptejä, kuvia, randomkamaa ja kaikkee ihanaa! vikalla sivulla oli sit tollanen lista kaikesta tarpeellisesta mitä se oli mulle kasannu tollaseen ihanaan laatikkoon :D siellä oli vielä kuivahedelmiäkin mut söin ne jo..

oikeesti Katsu kiitoskiitoskiitos<3 oot parhain ystävä mitä kukaan voi löytää!

27.1.2013

Juhlittiin synttäreitä äitin, isin, mummun ja papan kanssa :) tältä päivältä mulla ei oo paljon kerrottavaa joten annan kuvien puhua :)
asua

mulla oli tosi kivat synttärit, kiitos kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Luin aijemmasta postauksesta, että oot laihtunu aika paljon. Mutta vikoja kuvia katellessa tulee mieleen, että eikö toi kohta ala olla vähän liikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo yrittäny laihuttaa moneen kuukauteen. yritän koko ajan syyä enemmän että sais sitä painoo vähä takasin, mutta ei ne annokset mitää isoja oo siltikää. alussa söin melko vähänlaisesti ja nyt se näkyy sit silleen ettei enää jaksakkaan syyä nii paljon kun ennen. tän lisäks liikun melko paljon joten seki vaikuttaa asiaan.

   Poista
 2. herranjumala kati oot laiha! sun pitää syödä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä mää syönki :) ja kokoaja syön enemmä. se paino nyt vaa on juuttunu tähän samaan. mmuttta eiköhä se tästä jossai välis nouse vähäse :)

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.