25.2.2013

K + J

Aattelin tehä tän poikaystäväpostauksen nyt kun joku oli sitä toivonu (:

Voisin alottaa vaikka siitä miten tää meiän suhde alko. Eli siis minä ja Juho tutustuttiin oikeestaan Katsun kautta. Juho ja Katsu oli viime vuonna samoilla saksan tunneilla ja tutustu siellä. Juho oli sitten aina välillä siinä meiän porukassa mukana, mut me ei koskaan sillain oikein juteltu - mitä nyt pari sanaa vaihettiin joskus. Meiän välit pysy samanlaisena ehkä viime vuoden huhtikuusta aina viime lokakuuhun asti, eli yhteensä noin puol vuotta.

No, sitten One Direction toi meidät yhteen :Dd Tiiän, kuulostaa tyhmältä. Eivaan, se meni sillain että Subilla oli tää Take Me to 1D -kilpailu, jossa oli mahollisuus voittaa liput New Yorkiin Times Squarelle tän bändin keikalle. No määhän tietysti halusin voittaa noi liput enemmän kun mitään :D Siinä kilpailussa piti ottaa semmonen tietynlainen valokuva ja mulla sit hirvee miettiminen et millasen kuvan mää voisin ottaa. Kyselin kaikilta ihmisiltä ideoita siihen ja no, Juho oli yks mun "uhreista" :D Juho tarjoutu auttamaan mua ja parin viikon juttelun jälkeen lähettiin ettimään kivaa kuvauspaikkaa yhessä syyslomaviikon tiistaina ja ideoimaan kaikkee siihen liittyvää. Siinä samalla sit tuli juteltuu ihan kaikkee maan ja taivaan väliltä ja tutustuttiin oikeestaan tosi hyvin. Musta tuntu jo sillon et pystyin kertomaan Juholle suunnilleen mitä tahansa ja kerroinkin sille sellasia asioita mistä en ihan kaikille voi puhua. Huomasin myös et Juho on oikeesti ihan älyttömän fiksu, huomaavainen ja ihana ihminen - ja kaikenlisäks huomasin et meidän ajatus- ja arvomaailmat on tosi samanlaiset.

Sen saman viikon aikana juteltiin ja tekstailtiin tosi paljon - yleensä sillain yhteen / kahteen asti yöllä :D Aloin ihastuu Juhoon pikkuhiljaa, mut en uskaltanu myöntää sitä itelleni koska noh, mun poikahistoria ei oo kaikkein onnistuneimmasta päästä :D Pelkäsin et muhun tulis sattumaan taas.

Viikonloppuna mää ja Katsu pidettiin meiän jokavuotiset halloweenbileet ja Juho tuli myöskin sinne. Sen illan aikana me jotenkin lähennyttiin tosi paljon; oltiin koko ajan yhessä ja katottiin kauhuleffaa vierekkäin ja tämmöstä. Tän jälkeen kummallakin oli kuitenkin ajatukset vähän sekasin, joten päätettiin et jutellaan kunnolla seuraavalla viikolla joskus koulun jälkeen. 

Lähettiin torstaina 25.10. koulun jälkeen kävelemään yhtä kivaa pientä rantapolkua ja juteltiin siinä samalla. Kumpikin myöns sen että tykkää toisesta tosi paljon ja että haluais olla enemmän kun vaan kaveri. Ja tässä sitä nyt ollaan :) Meillä tuli tänään täyteen 4 kuukautta ja se on mun pisin suhde ikinä. Tässä suhteessa on muutenkin jotain tosi erityistä. Juhon kanssa mää voin olla luontevasti ihan oma itteni ja voin olla varma että musta välitetään aidosti. Voin puhua sille mistä tahansa ja luottaa siihen, ettei ne asiat mee eteenpäin. Mun vanhemmat tykkää Juhosta kans tosi paljon ja ne tulee tosi hyvin toimeen keskenään. Ja sama pätee toisinkin päin, Juhon vanhemmat on ihan älyttömän ihanat :) Me ollaan puhuttu Juhon kans tosi paljon meiän tulevaisuudesta ja kumpikin tahtoo viettää sen yhessä. Tää ihminen on mun ensirakkaus ja en voi nähä itteeni enää kenenkään muun kanssa :)

I Love You <32 kommenttia:

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.