17.2.2013

Wanhat 8.2.2012

huhhuh! en voi uskoo että toi päivä meni jo ohi. olin oottanu sitä niin paljon siitä lähtien, kun näin viime talvena sillosten kakkosten tanssivan :D sillon tuli sellanen olo et voi ei määkin haluun kun kattelin niitä mekkoja ja kampauksia... :D ja nyt se on ohi. hullun haikee fiilis kun katon tota mun mekkoo tietäen etten koskaan enää saa pukeutuu siihen (ellei sitä kutsuu sinne linnanjuhliin tuu... vink vink Niinistö :D). anyways kerron nyt tosta mun päivästä :)

herätys klo 04.30. järkyttävää. kipitin suihkuun, puin päälle, ja pakkailin tavaroita jatkoja varten. pian piti kuitenkin hypätä jo autoon, koska mulla oli kampaaja kuudelta... mun serkku valmistu just vähän aikaa sitten kampaajaks ja menin sen työpaikalle laitattaan mun hiukset :) ja voin vaan sanoo että siitä kampauksesta tuli just sellanen kun halusinki! Maaria on paras ja kiittelin sitä koko päivän ja vielä lauantaiaamunakin :D


kampaajalta menin kotiin meikkaamaan ja kiskomaan mekon päälle. oon vaan niin ilonen että siitä mekosta tuli lopulta sopiva, koska ostin sen jo heinäkuussa ja se oli jääny mulle ihan hullun isoks. äiti näki hirveen vaivan ja pienenti ja lyhenti sitä yhteensä varmaan 10 tuntia. on se äiti vaan niin ihana :)


tanssit alko siinä vähäsen 10 jälkeen aamulla :) jostain syystä se oli kauheeta sähläystä ainakin aluks: mun mekko repes pari kertaa, askeleet meni sekasin, nauhalta soi väärä musiikki, kaverilta tippu vannehameesta vanne lattialle ja toiselta kaverilta jäi yhessä nostossa kengät maahan :D mutta kaikista vaikeuksista huolimatta ne suju kokonaisuudessaan tosi hyvin :)


isi<3

Juho<3
Me ja meiän miehet ;D

Milla<3

Milka<3
tanssipari (:
Sarita<3


Sini<3

Valtsu :)

Vivian<3

Suvi ja Katsu<3

Äiti ja iskä<3

Ami<3
parhaus<3
Allu (: ollaan tunnettu about hiekkalaatikolta asti  :)

tää oli yks mun elämän väsyttävimmistä, kiireisimmistä ja raskaimmista päivistä, mutta kaikesta siitä huolimatta se oli yks parhaista päivistä ikinä, enkä tuu unohtamaan sitä koskaan <3 

2 kommenttia:

  1. Moi, tee postaus siitä sun poikaystävästä ja teidän suhteesta :---)?

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.