4.12.2013

Kun luova hetki yllättääHaha, tässä kuvassa yhistyy oikeestaan koko mun luonne. Se, ettei missään oo päätä eikä häntää. 

Olin tänään alottelemassa läksyjen tekoo, kun päätin alkaa tehä piparkakkutaloa. Sain sen tehtyä noin puoleen väliin, kun yhtäkkiä mun päähän tupsahti jonkinnäkönen inspis. Se oli oikeestaan aika hauskaa, koska siltä istumalta juoksin mun huoneeseen, sotkin mun oikeen silmän kullanvärisellä glitterillä ja tein vähän Gagamaiset meikit + käärin puolet mun päästä folioon. Jotain kuitenkin näytti puuttuvan siitä kokonaisuudesta, joten kävin hakemassa riikinkukon sulan mun naaman eteen. Sen jälkeen mun oranssi paita ei kuitenkaan enää sopinu sen sulan kanssa, joten päätin laittaa päälle mun 6 vuotta vanhan Kiinasta ostetun paidan ja muodostaa mun hiuspehkosta tollasen Helsingin tuomiokirkon kokosen kupolin mun päälaelle.

Tää kuvastaa käytännössä sitä, ettei valokuvauksen tarvi olla mitään vakavaa puuhaa :D Se on kivaa just siks, että siinä saa päästää oman luovuushirviön pois häkistä ilman, että kukaan pitää sua täysin seonneena. Äitiä ei lasketa. Se tietää, ettei mun päässä oo kaikki funktiot jatkuvia.

6 kommenttia:

 1. Aivan sairaan kiva banneri! sul on tosi ihana blogi, enkä pelkästään sano tota vaan tarkotan kans :3 ihanan persoonallisen näkönen, mut silti sopivan siisti ulkoasu ja niin upeit kuvii et sanattomaks vie!

  http://emmamandin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mistä sä saat inspiraatiota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä kysymys, koska suoraan sanottuna en itekään tiiä :D tän postauksen kuvan kanssa se inspiraatio yhtäkkiä vaan iski mun päähän ja kehitty pikkuhiljaa lopulliseen muotoonsa - vähän samalla tavalla kun sen mun kirjan juonenkin kanssa kävi. mutta luonto inspiroi mua kuvatessa aika paljon. haluun osottaa niillä kuvilla sen, miten paljon kaikkee erilaista kauneutta meiän ympärillä on :) kun lähen kuvaamaan ulos, mulla ei kuitenkaan yleensä oo minkäännäköstä suunnitelmaa, koska osa luontokuvauksesta (varsinkin eläinten kohdalla) on oikeestaan pelkkää tuuria, että miten joku joutsen sattuu siipensä avaamaan. jos kuitenkin päädyn suunnittelemaan niitä kuvia, haluun, että ne on mahdollisimman erilaisia kun tavalliset kuvat, ja että niissä on sellanen tietty realistisuus mukana. niiiiin ja mua inspiroi myöskin se, mitä niiden kuvien taakse vois kätkeytyy. ne semmoset tarinat niiden kuvien takana :) tulipa sekava vastaus, mutta toivottavasti sait vastauksen sun kysymykseen! :)

   Poista
 3. "Äitiä ei lasketa. Se tietää, ettei mun päässä oo kaikki funktiot jatkuvia." :------DDD osuvasti sanottu ja ihan huikee tuo kuva! :---)

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.