31.12.2013

Happy New Year!
Taas on yks vuosi takana. Vuosi, joka on pitänyt sisällään sekä iloa, naurua ja onnea, että myöskin surua, kyyneleitä ja pettymyksiä. Jokainen kokemus on kuitenkin kasvattanut mua ihmisenä. Kun täytin 18 vuotta viime tammikuussa, en tuntenut yhtään olevani täysi-ikäinen. Tottakai ajokortin saaminen, eka baarissa käyminen ja muut aikuisen ihmisen oikeudet tuntu siistiltä ja olo oli vapaampi kuin koskaan aiemmin. Kaikesta huolimatta, ei mulla ollut yhtään sellainen tunne, että olisin oikeesti aikuinen. Mulla oli ihan samanlainen olo kuin aina ennenkin.

Vuotta myöhemmin mä tunnen olevani lähes aikuinen. Mä tiedän, mitä haluan elämältä ja mitä päätöksiä mun pitää tehdä. Mä tiedän, ettei kaikki mene aina suunnitelmien mukaan. Mä tiedän, että vuodet kulkee välillä ihan liian nopeesti ja että jokainen niistä vuosista pitää sisällään sekä iloa, naurua ja onnea, että myöskin surua, kyyneleitä ja pettymyksiä. Jokainen kuluva vuosi pitää sisällään kokemuksia, jotka kasvattaa. Kokemuksia, jotka jää mieleen. Kokemuksia, jotka on vasta edessäpäin.

Mä saatan olla aikuinen nyt, mutta kaikki on todellakin vasta edessäpäin. 19-vuotis syntymäpäivä, matka Sveitsiin, kevään kirjotukset, lääkiksen pääsykoe, opiskeluaika, koko elämä. 

Niin kauan kun katse on eteenpäin, ei aikakaan pääse kulkemaan ohitse. Niin kauan kun on tavotteita, ei mikään voi estää tavoittelemasta niitä.

2014, anna tulla. Mä oon valmis, mitä ikinä vastaan tuleekaan.


Hyvää uutta vuotta ihan jokaiselle! <3

Ps. Sorry, no translation this time. Have a great New Year everybody! <3


12 kommenttia:

 1. Hyvää uuttavuotta 2014!!


  http://fashionsivu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. onko sulla photoshop?jos on niin mikä ?::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on Photoshop Elements10 ja Lightroom 5.3 :)

   Poista
 3. Tää on ihan mielettömän kauniisti kirjotettu plus ihana kuva, wow!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja hyvää uutta vuotta sinnekkin!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, vietä säkin kiva vuos :) <3

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.