24.11.2013

Flashbacks

Olen yksin. 

Ranta on autio. Kaikki kesän äänet - lintujen laulu, lasten iloinen nauru, virtaava vesi - kaikki ne, kaikki ne onnea ja elämää täynnä olevat äänet, kaikki ne ovat hiljentyneet. Aurinko ei paista, lämmin tuuli ei pyyhkäise kevyesti hiuksia kasvoiltani. Vedän kohmeisin käsin toppatakin vetoketjun ylös asti kiinni ja tunnen vilunväristyksen läpäisevän kehoni päästä varpaisiin. Katselen hitaasti virtaavaa vettä, kuuntelen sen vaimeaa ääntä, tunnen sen hohkaavan kylmyyden. Syksyinen ilma täyttää keuhkoni ja kohoaa höyrynä ilmaan. Suljen silmäni.


Vihreä metsä, sininen taivas, luokseen kutsuva vesi. 

Kaikki se avautuu eteeni. 

Mieleni täyttyy kuluneiden kesien muistoilla. Muistoilla, jotka vievät minut aina lapsuuteeni saakka. Muistan kesät rannoilla, muistan retket metsissä. Muistan matkat mummolaan ja huvipuistoihin. Muistan kesän Italian auringossa ja lukemattomat kerrat Kanarian huumaavan kuumuuden syleilyssä. Muistoissani elävä lämpö virtaa lävitseni palauttaen minut ajassa taaksepäin.

Ympärilläni on marraskuu. Kylmä, pakkasen täyttämä kuukausi, joka saa muistikuvien lämmittämän ihoni nousemaan kananlihalle paksusta takista huolimatta. Ajatukseni ovat kuitenkin kaukana todellisuudesta. Kaukana pimeydestä ja harmaudesta. Kaukana nykyhetkestä.Kylmyys jää taakseni.
Saan siivet.

Muutamia julkasemattomia kuvia vuosilta 2009 - 2013 :)

34 kommenttia:

 1. Oon mota kertaa käyny kurkkaamassa tätä sun blogia, ja nyt tän postauksen lukemisen jälkeen mun on pakko liittyä lukijaks!! Aivan älyttömän hienoja kuvia! :)

  http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. aivan sairaan upeita kuvia täällä!!<3

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihan huikeita noi kuvat :o !!! Wau!
  tiinainka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Todella mielettömän upeita kuvia ja aivan ihanat tekstit. Tuli ihana fiilis tästä postauksesta! Jään myös seuraileen sua! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla että tykkäsit, kiitos!<3

   Poista
 5. ÄÄ sulla on tosi kiva blogi ja upeita kuvia:) millä kameralla kuvailet?

  VastaaPoista
 6. Sua seurailenkin jo! Sun kuvat on aivan uskomattoman upeita ja ehdotonta plussaa saa tämä sun selkeä ulkoasu :-)!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia täällä! Etenki tän postauksen kaks ekaa kuvaa lumos mut, niin siistejä ja kauniita. Munkin pakko jäädä seuraileen sua :3

  VastaaPoista
 8. vauu kui upeita kuvia! muutenkin tosi ihana postaus :)

  VastaaPoista
 9. aivan mielettömän upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 10. todella upeita kuvia ja kirjotat aivan mielettömän ihanalla tavalla! :)

  http://jennaaau.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Todella hyvin osaat kuvata ja pidän blogistas tosi paljon! Liityin lukijaksi ja blogissani on sulle haaste! www.dreaming-child.blogspot.fi :-------------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!! :) mä tsekkaan jos kerkeisin jossain välissä tehä!

   Poista
 12. Noi kaks ekaa kuvaa on ihan mielettömän upeita! Toi mustavalkosuuden ja värien yhdistely on aivan upee! Myös tuo auringonlaskusoutelukuva on mahtava, me like! :---)

  VastaaPoista
 13. Oii mitä kuvia, vautsi! Tosi kivan olonen blogi :-)

  VastaaPoista
 14. UPEITA kuvia! Oot niin taitava. Rakastuin ihan täysin tuohon tokaan kuvaan, ja yritin laittaa sen taustakuvaksikin, mutta se olikin liien pienikokoinen siihen tarkoitukseen.

  ♥: www.therealmofmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! <3 oho vau :D mutsiisjoo, mää pidän ihan tarkotuksella kuvat mahollisimman pienikokosena täällä blogissa :) itelläni on sitten ne originaalit tukkimassa koneen muistin xd

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.