11.7.2012

Gran Canaria 2012 part 2/2


1.7.

lähettiin heti aamupalan syömisen jälkeen taas rannalle kävelemään ja kahlailemaan mereen :) se vesi tuntu jotenkin tosi lämpöseltä, aurinko paisto ja ulkona oli vähän päälle 30°C. otettiin paljon kuvia ja vaan nautittiin siitä miten vapaalta voi olo tuntua :)








nauran tälle :D toi on otettu paria sekuntia ennenkun mun hattu lähti lentoon ja toi mun varjo näyttää ihan apinalta tai lentokoneelta. 


illalla oli tosi kaunis auringonlasku. käveltiin rannalla ja kateltiin sitä :) sen jälkeen kun aurinko oli laskenu niin kuu erottu tosi selvästi :) se oli tosi kaunista katottavaa :)











2.7.

EHOTTOMASTI REISSUN KOHOKOHTA ! lähettiin käymään Palmitos Parkissa, joka on siis Maspalomasista suunnilleen 10 kilometrin päässä oleva sellanen eläintarha, missä on kaikennäkösiä eläimiä ja kasveja ympäri maailmaa :) nään parhaaks et annan vaan kuvien puhua nyt, koska en vaan osaa kuvailla sitä et kuinka ihanaa siellä oli.

olin tosta ehkä n. puolen metrin päässä ::)










pari tuntia sinne saapumisen jälkeen siellä alko sellanen petolintushow, joka oli muuten ehkä yks upeimmista asioista mitä oon ikinä nähny. siellä oli tosi hyvin koulutettuja kotkia ja haukkoja, jotka oli niin isoja ja lensi niin huikeesti et ainoo mitä siinä tilanteessa pysty tekemään oli niitten tuijottaminen leuka maassa idiootin näkösenä. se show alko sillä että siitä just meiän yli lens joku haukka niin että vaan tuntu sellanen ilmavirta hiuksissa :D säikähin muuten aika pahasti sitä :D sen shown jälkeen sai käydä kuvauttamassa itteensä sen "päätähden" kanssa, joka oli valkopäämerikotka Duncan. ja en oo muuten upeempaa lintuu nähny ikinä :) se oli ihan kun kissa !! okei toi kuulosti tosi tyhmältä. mutsiis kun se oli sen kouluttajan käsivarrella, niin se puski sitä kouluttajan poskea päällään ihan kun kissa :D se oli jotenkin tosi hellyyttävää katottavaa :) sitä kuvaa otettaessa Duncan löi mua vahingossa siivellä takaraivoon :DD no oonpahan ainakin koskenu valkopäämerikotkaan! :D

korppikotka




nii mikä skannerin laatu... :D


sen petolintushown jälkeen lähettiin kattomaan delfiineitä :) ja siellä mää sain toteuttaa yhen mun tosi ison ja pitkäaikasen haaveen - sain silittää delfiiniä!! :)) se tuntu ihan märältä kumisaappaalta! :D



sen jälkeen kun tää kuva oltiin otettu, tuolla alko delfiinishow mitä jäätiin kattomaan :) ja oli muuten tosi hieno!! ne hyppi tosi korkeelle ja teki voltteja ja ne kouluttajat surffas niillä :D oli tosi hienoo katottavaa :)








noiden esitysten jälkeen jatkettiin matkaa ympäri sitä aluetta. käytiin kattomassa perhosia, kaloja, apinoita ja trooppisia lintuja :) se lintualue oli siinä mielessä tosi jännä, et se niitten häkki oli sellanen mihin sai mennä ite sisälle. käveltiin siellä keskellä flamingoja ja haikaroita ja jotain muita pitkäkoipisia otuksia mitä en kyllä tunnistanu.












ennen lähtöö me käytiin kattomassa vielä papukaijashowta :D ja se oli kyllä niin hauska et naurettiin vedet silmissä niille :D ne ajo polkupyörällä, laski liukumäkee, rullaluisteli, maalas, leikki kuollutta, lens "lentokonetta"ja löhöili aurinkotuolissa :D








ja sit yks mistä mulla ei oo kuvaa oli kyl niin huvittava. se kouluttaja käski sitä papukaijaa soittamaan jotain kelloo ensin 4 kertaa ja se teki nii. sitte 7 kertaa ja sama juttu. sitte se käski soittamaan 7+4 kertaa eli 11 kertaa sitä kelloo. se soitti ensin 9 kertaa, sitte 7 kertaa ja se kouluttaja alko moittii sitä siinä sitte ja sano "nyt jos ei mee oikein niin siirrän sut pienempään häkkiin" ja kaivo jostain jonkun säälittävän pienen häkin :D se lintu juoksi heti sen kellon juokse ja alko soittaa sitä :D se soitti sitä 10 kertaa ja meinas jättää sen siihen, mut sitten se kouluttaja otti sen häkin käteen ja lähti juoksemaan sitä lintuu kohti ja se soitti sitä hädissää vielä viimesen kerran :D naurettiin kyl niin paljon sille :D



mutta oli kyllä paras päivä koko reissun aikana, oon vieläkin ihan onnessani tosta delfiinin silittämisestä :)

ja illalla sain vähän lisää aihetta onneen, koska iltapalalla ravintolasta löyty tämmönen


suklaasuihkulähde <3 ja tohon sai sit kastaa vaahtokarkkeja ja muffinsseja ja kaikkee ihanaa :)
ja niin, olihan siellä sit vielä tarjolla se tavallinen - seittemän eri jäätelömakua ja kolmen metrin mittanen pöytä joka näytti suunnilleen tältä joka ilta:


ja en sit ookkaan tän reissun jälkeen uskaltanu käyä vaa'assa :D:DD



3.7.

viimenen lomapäivä, joka ei kylläkään ollu ihan niin hyvä päivä. edellisen päivän helle ei tehny kovin hyvää ja sain lämpöhalvauksen. mua paleli ihan kamalasti vaikka oli yli 30°C lämmintä ja oksetti ja olin koko alkupäivän sängyssä. rannalla kävelystä ei tullu mitään, kun olin ihan jäässä. joskus iltapäivällä sit sain kohottauduttuu sängystä ylös ja lähin aurinkotuoliin lepäilemään ja vähän uimaan :) sen uinnin aikana mulle tuli paljon parempi olo ja vietettiinkin sit loppuaika siellä altaassa ja mää olin iskän kanssa taatelisotaa kun niitä putoili sinne altaaseen koko ajan palmuista :D




illalla Simo anto meille sellasen rantakassin läksiäislahjaks ja sano et meiän pitää tulla ens vuonnakin sinne :D saa nyt nähä, mut ei toi mikään kovin paha vaihtoehto ois ;)

ruuan jälkeen pakkailtiin tavaroita ja käytiin äitin kanssa kuvailemassa ulkona. auringonlasku oli taas kerran tosi kaunis ja ilma oli hirmu lämmin :)







sen jälkeen kävin iskän kanssa hotellin pihalla kuuntelemassa kun siellä oli neljä tenoria laulamassa. kuunneltiin niitä hetken aikaa ja käytiin sitten kuvailemassa täysikuuta. se oli älyttömän kauniin näköstä kun samaan aikaan oli majakassa valo päällä ja täysikuu oli sen vierellä ja ympärillä oli satoja palmuja :)


olin illalla vielä itekseni siellä parvekkeella istuskelemassa ja kattelin vaan tähtiä ja kuuntelin merta. oli hirmu haikee fiilis, vaikka siinä vaiheessa alko kyllä tehä jo mieli kotiinkin.

4.7. 

käytiin syömässä viimenen aamupala ravintolassa ja se tarjoilija tuli siellä halaamaan meitä ja sekin sano et meidän pitää tulla ens vuonnakin :D tehtiin vakiotilaus ja syötiin ittemme viimestä kertaa sen reissun aikana ihan ähkyks.


finnmatkojen bussi tuli hakemaan meitä hotellilta siinä noin yhentoista aikaan, ja se bussi kierteli Inglesin kautta Las Palmasiin ja siellä lentokentälle. tehtiin siellä vielä vikat ostokset ja sitten lähettiin lentelemään kohti Helsinkiä :) meitä ootti taksi siellä joka vei meiät suoraan kotiin :)



että sellanen reissu ! :) mut vaikka mulla on kyllä kauhee ikävä tonne, niin on se kiva olla taas Suomessa :) oli sen verran ikävä kaikkia kavereita ja Liviaa et emmä paljon pitempään ois kestäny olla erossa :D

ps. ihmettelen jos joku oikeesti jakso lukee nää molemmat postaukset kokonaa :D
pps. kommentit on aina kivoja :)

8 kommenttia:

  1. Sun blogi on aivan mahtava, ja mun mielestä parhaita postauksia on just ne joissa kerrot sun kommelluksista ja päivän tapahtumista :--) vaikutat tosi positiiviselta tytöltä" :))

    VastaaPoista
  2. toi petolintushow kuulostaa huipulta! hitsi määki haluisin koskee delfiiniä, oon nii kateelline! :D ps.mä rakastan lintuja ni ihana että laitoit niistä kuvia linnut on jotenki nii söpöjä!!!! en tiiä miks :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah :D se show oli kyl oikeesti hullun siisti (: jos joskus käyt kanarialla niin kantsii kyl käydä tuol kyseises paikas kattomassa!! :)

      ja linnut on söpöjä :>

      Poista
  3. Vitsi nää kuvat on upeita ! tosi kiva postaus ja tietty tykkäsin eniten tost eläintarhakohasta ku just olin siellä ite :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D mäkin vaan katoin sun blogissa et ei hitto, mä tiiän ton papukaijan!!! :DD olipakko lukee se postaus sit kokonaan :D

      Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.