4.10.2011

sä kysyt, mä vastaan

noniin heippa ! : ) mun piti tehä näistä vastauksista videopostaus kun sitä oli toivottu mut mun kamera ei nyt näköjään haluu kuvata sellasta 9min videoo kokonaan, joten mää nyt vaan yksinkertasesti luovutan enkä yritä enää kuvata sitä : / yritin meinaan kuvata sitä varmaan 10 kertaa ( = puoltoista tuntia jote väsähin ja ääni alko kärsii : D) ja about 80% niistä kuvauskerroista huomasin kun aloin kattoo sitä videoo et se oli lopettanu tallentamisen siinä 20 sekunnin kohalla, eli olin puhunu reilu 8 minuuttia turhaan itekseni : D mutjoo teen sen videopostauksen jostakin muusta aiheesta sit heti kun mun kamera suostuu tekeen yhteistyötä mun kans : )

mutta nyt näitä vastauksia ! : ) jos en oo johonkin vastannu nii oon joko a) unohtanu tai b) en oo vaan jostain syystä halunnu sitä tietoo täällä jakaa : ) mut yritin vastailla mahollisimman hyvin( :


Lempileffa? no niitä on aika monta : ) kaikki Disney-leffat on tietysti hyviä ; ) ja sit Forrest Gump, Titanic, Potterit (varsinki vika !) jaaaaa sitte jotkut komediat : )

Lempikirja? no siis mää en kauheesti lue vapaa-ajalla : P et oikeestaan ainoot kirjat mitä oon lukenu pakollisten äikänkirjojen lisäks on Potterit, Universumin Tomu -trilogia,  Twilight 2,3 ja 4, plus sit joitain yksittäisii kirjoja joskus, ja noista parhaita on Potterit : )

Paras kaveri? no niitä on oikeestaan kaks : ) Milla ja Katsu : ) ja niistä kahesta onkin tehty postaus TÄÄLLÄ et jos haluutte tietää enemmän et miten tavattiin ja muuta sellasta nii eikun lukemaan ; )

Lempivaate? varmaankin toi mun mustavalkonen ruutupaita tai sit toi Kanarialta ostettu mekko  : ) tykkään molemmista ihan hullusti : ) ja sanoja painamalla pääsee niihin postauksiin et missä noi vaatteet näkyy : )

Lemmikit? kisumisu<3

 Harrastukset? valokuvaus, kavereitten kans oleminen, kissanhoito ja lenkkeily : ) tällä hetkellä ei oo mitään virallista harrastusta, mut jos kiinnostaa tietää niistä kaikista asioista mitä oon harrastanu nii niistä lukeepi vähäsen TÄÄLLÄ ! (kauhee ku noita linkkejä nyt tulee : D)

Top5 lemppariblogit? No nää ei oo nyt järjestyksessä ja ihan hirveen vaikee valita vaan viis, mut Picture Puttonen, N E V N A R I E N, Tim Kiukas Photo, Looking good ja Dreaming big : )


Mitä katot telkkarista? Greyn Anatomia (joka jatkuu pian JEEEEEEEEEEEEE), House, Glee, Simpsonit jaaaaaaaa hauskat kotivideot : DD kyl mää sit kaikkee muutakin katon mut noita nyt silleen seuraan kunnolla : )

Mikä kamera sulla on? Nikon D7000 : )

Kuvailetko paljon? no sanotaanko näin et haluaisin kuvailla enemmän : ( kyllähän mää aika paljon nytkin kuvailen, mut sellasia kunnon ihania kuvausreissuja (mm. se mikä tehtiin Vilman kanssa (ks. edelline postaus) ) teen liian harvoin : ( tekisin tosi mielellää enemmänki ellei tää lukio veis nii paljon aikaa : /

Miten on lukio lähteny? HYVIN ! : ) eka koeviikko meni paremmin kun osasin oottaa ja lukiossa on vaan niin ihanaa kun voi olla oma ittensä ilman et tarvii yhtään miettii et mitä muut aattelee : ))

Onko sulla kiva luokka? ON ! : ) kaikki on tosi kivoja ja samanluontosii kun mää ja muutenki vaan hirmu kivoja : )

Ootko saanu uusii kavereita? ai että oonko ! : ) mää ja Katsu saatiin heti sellanen 'porukka' missä hengaillaan nyt, ja välillä sitä ihan pysähtyy aatteleen et "häh mitä ihmettä, ollaanks me tunnettu vasta reilu puoltoista kuukautta?", koska me tullaan nii hyvin toimeen keskenää ja jutellaan koko ajan ja nauretaan kaikille ihan idiooteille jutuille : D

Ootko ihastunu tällähetkellä? ;) heehehe, eeeehkäpä ; )

Lempivaatteet? no se ruutupaita, sit se mekko ja sit sellaset mustat farkut : )

Paljonko sulla menee aamuisin aikaa hiustenlaittoon/meikkaamiseen? no se vähä riippuu. meikkaamiseen menee oikeestaan tosi vähän aikaa, 5-10 min koska vedän vaan ripsarin ja sit tarvittaessa meikkivoiteen ja puuterin. sit hiustenlaitto onki vähä isompi homma : D koska tää mun pää nyt on mitä on : D siinä menee hyvänä päivänä vaan 10min, mut pahimpina päivinä 30min. jos tilanne on ihan toivoton > pipo päähän ja pyörän selkään : D


Kuvaile ittees viiellä adjektiivilla. Ilonen, eläinrakas, auttavainen, empaattinen, tunnollinen.

Sano viis huonointa ja viis parasta asiaa sun ulkonäössäs. 

Viis huonointa: en tykkää siitä et mun hiukset on näin vaikeet, haluisin olla iiihan vähän laihempi, en tykkää siit et mulla on edelleen TÄÄ HITON KUHMU OTSASSA....., sit en tykkää tosta leikkausarvesta mun olkapäässä ja haluisin et mulla olis vähän pienempi kengännumero : )

sit viis parasta: tykkään mun silmistä, huulet on luonnostaan aika punaset, tykkään siitä et mun hiukset on kiharat, mulla on pitkät jalat ja sit tykkään mun hiusten väristä : )

Lempiruoka? makaroonilaatikko : )

Lempiväri? Turkooooosi : )

Missä kaikkialla oot matkustellu? Ruotsi varmaan 5x, Norja, Italia 2x ja Kanaria 2x : )

Millon alotit bloggaamisen? periaatteessa tammikuussa 2011, mut se ei vaan heti lähteny sujumaan, joten tämmösen yhtäjaksosen bloggaamisen alotin maaliskuussa : )

Mikä sai sut alottaan sen? multa kysyttiin tota just eilen : D mutsiis eli: parilla tutulla on blogi ja ne näytti tosi kivoilta, sit halusin tuua jotakin mun mielipiteitä esiin, ja sit just kun alotin bloggaamisen niin olin alottelemassa valokuvausta ja halusin jonkun muunkin paikan kun facebook mihin niitä kuvia työnnän : )

Miltä uusi koulu vaikuttaa? tosi kivalta ja tää on ehottomasti se oikee paikka mulle ! : ) emmä muuta osaa sanoo : D

Kuinka paljo luet kokeisiin? riippuu kokeesta mut yleensä silleen jonkin verran eli en mitenkää kauheesti ellen oo sit ihan pihalla. yleensä luen hissassa yms sen koealueen 1-2 kertaa läpi ja teen muistiinpanoja ja alleviivauksia. sit matikkaa fyssaa ja kemmaa käyn 2-3 iltana läpi iskän kans ja semmosta : )

Onks sulla jotai kotiintuloaikaa? no ei periaatteessa, mut yleensä tuun siin 8-9 aikaa illalla kotii (riippuu tietysti et mihi aikaa oon lähteny) iha pyytämättäki, koska sillo alkaa telkkarista yleensä jotai ohjelmii mitä haluun kattoo : D

Top5 parhaimman näköset jätkät? no en nyt viitti laittaa mitään mun tuttuja tähä, jote:  Enrique Iglesias, Orlando Bloom, Johnny Depp, Peter Facinelli jaJesse Williams !

Ihminen jota ikävöit? mun pappa joka kuoli 4½ vuotta sitte..

Kadutko jotain asioita? kadunhan mää, mut en enää mieti niitä vaa meen eteenpäin : )

Missä haluaisit asua? Tampereella : DD tai sitte jossai ulkomailla : )

Osaatko tehä jotain hienoja liikkeitä esim voltteja? :D mitä kaikkee?


toi vika kysymys sen takia ku vaikutat just semmoselta voltteilijalta ! (jos toi on ees sana...) hahhah voi ei mua alko hymyilyttää toi : DD nosiis osaan voltin etee ja taaksepäi (toi taaksepäi menee vaan juustomeree ja uima-altaaseen, trampalla en uskalla), sit puolvoltti, iha perus kärrynpyörä, sit arabialaine, sit oon osannu tehä flikin, mut sen tekemine loppu siihen kun putosin telinesalilla päälleen johonkin rautatankoon ja säikähin ja sit en ookkaa enää uskaltanu. ja sit iha nää siltakaadot ja tämmöset osaan kans : )kiitti kysymyksistä ihanat ! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.