18.7.2011

30 days

noni moi taas : ) aattelin ottaa itteeni niskasta kii ja toteuttaa tämmösen 30 päivää-jutun, kun tosi monella muullakin on ollu tämmöne, ja se vois motivoida mua kirjottamaan pikkusen useemmin : D en kyl tiiä, et jaksanko tehä tätä loppuun asti, ja osa näistä jutuista on ihan sellasia mihin en pysty vastaamaan, mut yritän nyt jonkinnäkösiä postauksia toteutella : )
Päivä 1 - Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Kaksi parasta ystävääni
Päivä 8 – Minun huoneeni
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Random
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – SoittolistallaniPäivä 1.


eli oon Kati 16v. oon harrastanu tosi montaa juttuu mun elämän aikana, mut tällä hetkellä en harrasta mitään muuta kun valokuvausta. ihan ekana oli kaikkia jotain sellasia pikkuipanoille suunnattuja juttuja, joita kokeilin varmaan miljoonaa mut olin pikkusen nirso eikä mikään kiinnostanu : ) sitten tais olla yleisurheilu. sitä mää harrastin ehkä vähän alle vuoden. sen jälkeen tuli pesis - puol vuotta. sen jälkeen fudis - puol vuotta. sitten mää alotin viikkiluokalla kilpauinnin, mikä tuntu heti siltä omalta lajilta, ja tunsin olevani ihan hyväkin siinä. harrastin sitä kolme vuotta, kunnes mun olkapää ei kestäny sitä enää, eikä leikkauskaan auttanu ja mun piti lopettaa. se oli yks vaikeimmista päätöksistä mitä oon tehny. 

sen jälkeen harrastin showtanssia puol vuotta, mikä oli kyl ihan kivaa, mut se ei vaan tuntunu läheskään samalta, miltä uinti oli tuntunu. sitten viime syksynä mää alotin kilpa-aerobicin, mistä tykkäsin heti. se oli tosi kivaa ja monipuolista, ja siinä tuli tosi notkeeks ja sain paljon uusii kavereita.


 en ois millään halunnu lopettaa sitä melkeen vuoden treenaamisen jälkeen, mutkun aloin aatella, et kuinka paljon lukio tulee viemään multa ens syksynä aikaa, niin ajatus monesta treenikerrasta viikossa + useista kisoista ei vaan tuntunu mahtuvan samaan aikatauluun... tääkin oli tosi vaikee päätös, sillä mää tykkäsin biccaamisesta tosi paljon ja se tuntu kans sellaselta omalta lajilta. mut sit kun aattelin, etten kumminkaan ollu niin superhyvä siinä, et oisin tulevaisuudes ollu ihan oikee kilpa-aerobiccaaja SM-tasolla, niin en halunnu riskeerata sitä lukiomenestystä kun se lukioaika tulee oleen vaikeeta ja stressaavaa muutenkin, ja haluisin selvitä siitä ihan hyvien numeroiden kans. yks syy tohon on se, et mulla on melkeen mun koko elämän ollu tavotteena päästä töihin jollekin lääketieteen alalle. tosi pitkään se oli eläinlääkärin homma, mut sit mää aloin aatella sitä, etten mä pystyis lopettamaan esimerkiks jotain sulosta koiranpentuu jolla on joku vakava sairaus. emmä vaan pystyis. sen jälkeen mää aloin kiinnostuu ihan tästä "ihmislääkiksestä", eikä se ajatus itestä lääkärintakki päällä tuntunu ollenkaan hassummalta. onhan sinne yliopistoon vaikee päästä, ja se perusopiskelu kestää kuus vuotta + sitten erikoistumiset (toinen 6 vuotta) päälle, mut on se sit sen arvosta : ) en nyt oo vielä miettiny, et mille alalle erikoistusin, mut lastenlääkäri kuulostais ihan kivalta : ) 

hömmmmmmmmm. mitäs muuta mää kertosin : D oon seurustellu kahe eri ihmise kans ja erosin tästä viimesimmäst viikko sitte. mulla ei oo sisaruksii, mikä on joskus tosi tylsää, mut on siinä hyvätkin puolensa kun ei esim. tarvi jakaa huonetta kenenkään kans : ) mut kyl mää silleen haluisin et mulla ois sisko tai veli. mut onneks mulla on sit ihanii kavereita keitten kans olla : ) ei mulla kovin montaa silleen tosi hyvää kaverii oo, mut ei se oikeestaan haittaakaan : ) mulla on myöski tosi hyvät välit mun vanhempiin, ja voin puhuu niille oikeestaan melkein mistä vaan : ) mää en juo tai polta, minkä vuoks osa pitää mua ihan nössönä täydellisyyde tavottelijana. mut enkämää välitä mitä ihmiset musta aattelee, mua ei yksinkertasesti vaan kiinnosta sellane touhu : ) oon ihan tarpeeks sekasin selvinkipäi : DD 


muttajoo, tässäpätämä tais olla : )

2 kommenttia:

  1. Ootko koskaan miettiny et voisit käydä suoristuttamassa hiuksiasi? Niin kuin Looking Good - Anni

    VastaaPoista
  2. ano, oonhan mää miettiny mut toisin ku monelle muulle, mulle ei vaan sovi suorat :) ja oon nii tottunu näihi kiharoihi :)

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.