8.10.2011

castle made of sand

no jatketaa nyt sit tällä kysymys/vastaus-linjalla ku kerra vauhtii päästii :--D eli suomeks sanottuna mulla ei oo mitää hajua et mistä postaisin : D ja noi kuvat on viimekesän Kanarianreissulta :----) ps oonko koskaa sanonu että en tykkää tästä bloggerin tekstinkäsittelyohjelmasta ku noi kuvat hyppii minne sattuu ja sit se teksti on jossai kilometrin päässä niitte alapuolella<3....


Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
- riippuu iha tilanteesta : ) normikoulupäivänä ehkä puol tuntii max, mut jos on jotkut juhlat tai jotai nii 1-2h.

Tyttömäisin tapasi?
- varmaa meikkaamine? : D entiiämuita : P

Lempihajuvesi?
- christina aguileran inspire

Monetko kengät omistat?
- 10 tai 11 : P

Käytkö kirpputoreilla?
- en oikeestaa : d


Ajatko isin ostamalla autolla?
- jotenki tuntuu etten tuu saamaa omaa autoo :-----D

Nauhoitatko Salatut Elämät?
- en kato : P

Päivittäiset kauneus -rutiinisi?
- no jos aattelee arkipäivii nii hiustenlaitto meikkaamine ja sit ihan perus peseytymiset yms : P

Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
- oikeestaa melko harvoi : ) ehkä kerran 2 tai 3 kk. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
- cosmopolitan

Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
- no on tuol tollane Kanarial otettu kuva missä on iskä on äitin kans : ) mut ei oikeestaa muuta

Millainen on vaatekaappisi?
- ei oo vaatekaappii vaan vaatehuone, ja siel on äitin ja iskänki vaatteita eli se on aika täys : D

Panostatko sisustukseen?
- en kauheesti mut välillä tulee sellane sisustusvimma : D

Montako peiliä huoneessasi on ?
- seinällä yks ja kirjahyllys yks.

Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
- inte

Millainen on ystäväpiirisi?
- tollanen just sopivan kokone :---)

Mikä biisi soi tällä hetkellä?
- Natalia Kills - Mirrors

Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
- no kesäsi aurinkoo : d

Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?
- no emmätiiä oikee : DLukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu?
- inte

Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnittelijana, muotisuunnittelijana, lentoemäntänä tai pr-hommissa?
- ei : P oikeestaan se lääkäri on ainoo mitä tällä hetkellä haluisin tehä.

Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?
- shampoo : D

Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
- juuuuu

Kuinka paljon omistat vaatteita?
- iha sopivasti : P

Käytätkö koruja?
- kaulakoruja joo ja joskus rannekoruja

Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
- tarviiko tähä ees vastata?<3 :------D

Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
- Millalle en :--( mikä ei oo kiva juttu :--( mut Katsulle oikeestaan lähes poikkeuksetta joo : D

Teetkö heräteostoksia?
- no en kovi usei : )
8 kommenttia:

 1. Hei etkös sä siis ollu siellä Maspalomaksessa? :) Osaatko suositella jotain kivoja shoppailupaikkoja koko Cran Canarialta (kun oon kuullu että siellä Maspalomaksessa ei hirveesti oo shoppailumahollisuuksia..?) ja kaikkia muitakin kivoja vinkkejä saa antaa kun ollaan sinne nyt viikon päästä lähdössä! :)

  VastaaPoista
 2. joo olin :) ja Maspalomakses ei kyl oo mitään kauheen hyvi shoppailupaikkoja.. mut siinä on yks sellanen ostoskeskus mistä saa kyl vaatteita ja laukkuja ja kaikkii ihania koruja yms :) ja sit siellä on aika paljon merkkiliikkeitä jotka kyl sit on aika kalliita.... :D me kuultiin kesällä yhestä sellasesta isosta ostoskeskuksesta ja otettiin taksi ja lähettiin sinne, mutsitku päästii perille nii huomattiin et 80% kaupoista oli konkassa... :D et oikeestaan sellasia kunnon shoppailupaikkoja ei siin Maspalomaksen lähellä oo, et sit jos sellasta ettii nii kantsii lähtee ihan Las Palmasiin jollain taksilla (ei oo muuten oikeesti kallista !) tai sit bussilla :) et sieltä kyl sit löytyy :) ja sit hotellin henkilökunta tietää aika hyvin et mitä kaikkia kauppoja missäkin siellä saarella on, et kantsii ihan niiltä kysyy ja pyytää karttaa yms :) sit ainakin tuolla playa de Móganissa (jos ny muistan oikei) on aika usein kaikkia markkinoita, joissa sit myydään tosi halvalla kaikkia laukkuja yms :) mutsithei pitää sanoo sellanen et niihin myyjiin ei aina kannata luottaa :D et jos esim etit oikeeta nahkalaukkuu, niin 90% kauppiaista valehtelee siitä materiaalista ja käyttää jotain ihme sytkärihuijausta (nahka ei sula, muovi sulaa) et näyttää niinku se laukku oiskin nahkaa vaikka se ei ookkaan. ja sit tosiaan jos haluut välttää yli-innokkaat myyjät nii ei kannata ottaa katsekontaktii kun liikut kaduilla jos et oo menossa sinne kauppaan :DDD hmm, oiskohan tossa kaikki.. :D no kirjotan lisää jos tulee mielee ! :)

  VastaaPoista
 3. AINII jos käytte dyyneillä - ÄLÄ OTA JÄRKKÄRIÄ MUKAA :----D ainakaan sillon jos tuulee. koska se hiekan lentäminen siellä on jotain ihan kauheeta :D kun mää kävelin siellä uikkarit päällä ja tulin sit hotellille ja menin suihkuun niin sitä hiekkaa oli jotenki päässy mun uikkareitten alle ja mun hiukset ja naama oli täynnä sitä hiekkaa :D:D ja kantsii pitää aurinkolasit naamalla sillon, koska se hiekka menee silmii. ja tosiaan jos haluut kuvailla niin kantsii käyttää jotain vanhaa pokkaria tai jotain, koska sinne objektiivin sisälle voi mennä sitä hiekkaa taisit se linssi voi naarmuuntuu :/ huh kauhee stoori :D:D

  VastaaPoista
 4. pps. aurinkorasvaa ei voi olla liikaa :D siellä palaa hirmu helposti :/ JAHEI siellä playa de Móganissa järkätään sukellusveneretkiä et jos on mahollista nii kantsii käyä, ihan hullun siistiä :)

  VastaaPoista
 5. Kiiiiitos ihan hullusti nää oli hyvä tietää, etenkin toi hiekkadyyni juttu koska en ois kestäny jos mun kameraan olis menny jotain hiekkaa eikä tollasta ois ite osannu miettii!! :)) Joten sinne siis lähtee pokkari mukaan, siellä ainakin ois tarkotus käydä :-) Ja jos mieleen tulee vielä jotain niin tuun kysyy lisää tarkemmin, hah! :-D

  VastaaPoista
 6. joo eipä mitää :D ja joo kysele vaan ja määki voin sanoo sulle sitjotai viel jos tulee mielee :) muthei HYVÄÄ MATKAA!! :):):)

  VastaaPoista
 7. Nää kuvat on hullun hienoja !

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.