18.10.2011

ämpärilline vettä päähä.

hohou ihmiset : )

oon ollu pari viimepäivää kokoajan menossa jossakin nii ei oo tullu paljon kirjoteltuu : ) lauantai meni ihan perus kotosalla, mut sit sunnuntaina lähettiin käymään mummulassa, ja matkalla sinne nähtiin kaks hirvee ! katoin ensi ku siellä jossain 100m päässä meiän autosta joku ruskee möykky alko vetää tien yli et onks toi koira vai mikä, mut sit äiti alkaa huutaa et "HIRVIÄ!!" : DD sen tien yli meni ekaks mammahirvi ja sit sen peräs tuli ihan älyttömän sulonen sellanen pikkuhirvi<3 harmittaa vaa etten saanu yhtään kunnollista kuvaa niistä, vaikka ne oli tosi lähellä, mutkun teleobsi jäi kotiin ja liikkuvasta autosta on vähä paha ottaa kuvia : (no sitten siellä perillä näin mummua, serkkuja ja muita sukulaisia ja ihan vaan syötiin ja juteltiin ja oli tosi kivaa : ) eipä siinä sen enempiä : )


mä oon aina tienny et oon kuvaukselline.


no sitte eilen käytiin Katsun kans vähän kaupoissa kierteleen tänä perjantaina tapahtuvaa juttua varten josta ehkä lisää myöhemmin ; ) ja sitte tein vähäsen kouluhommii ja luin yhtä äikän kirjaa (Vikas Swarupin Tyhjentävä vastaus - Kuka voittaa miljardin?) mikä pitäis ens viikoks saada luettuu.... ei tuu onnistumaa : D vaikka se kirja oikeestaa onki aika hyvä : ) sen pohjalta on tehty se Slummien miljonääri-elokuva, eli oikeestaan tiiän ne pääpiirteet et mitä siinä kirjassa tapahtuu, mut on se silti kiva lukee : )

no sitte tää päivä meniki suurimmaks osaks Janken kans kuvaillessa ; ) ja Jankkeha oli taas kerra iha loistava malli ja noi kuvat siitä on ihan uskomattoman kauniita : ) oli ihan hullun ihanaa nähä mun tyttöstä pitkästä aikaa oikeen kunnolla, koska viimeks näin sen vaan ohimennen ruokalan jonossa mut sillon tosin halasin siltä suolet pihalle :-------------D mut nyt oli ihana vaa jutella iha niitä näitä : ) mutjoo nyt niitä kuvia ! : D noi merenneitokuvat on mun lemppareita, vaikka tietysti kaikki on hullun kauniita koska malli oli nii hyvä ; ) niitten ottamine oli kyl vaan Janken osalta aika haastavaa, koska ulkona oli melko vilposta VARSINKIN JOS ON KAADETTU ÄMPÄRILLINE VETTÄ PÄÄHÄ : DD mut onneks se oli lämpöstä : D muthei kertokaa omat lempparit !! : )

8 kommenttia:

 1. miten tän nyt kysyis mahollisimman selkeesti... no kummiskin. miten oot saanu ton pikkusen kuvakkeen esim tossa osotekentässä enne tota osotetta ja jos tää sun blogis on auki välilehdessä nii sitä blogin nimee enne? :DD kysy jos tarvit selvennystä

  VastaaPoista
 2. ai tarkotatsää tota aurinkoo? :D miten tän nyt selittäis mahollisimman selkeesti... :D:D:D meet ensiks sinne hallintapaneeliin. sit sieltä kohta ulkoasu, sit siinä voit muokata kaikkia niitä ylätunnisteita ja tekstejä ja gadgettei yms :D sit siinä ylätunnisteen yläpuolella pitäs olla sellanen kohta kun favicon, nii siitä kun painat :D mut sen kuvan minkä sää laitat pitäs olla mahollisimman pienikokonen et mitkään kauheen isot ei sit näy :) ja kysy sääki jos tarviit selvennystä koska oon ehkä yks maailman paskimmista selittäjistä :D:D

  VastaaPoista
 3. ooii että noi vikat kuvat on ihania! hyvä kuvausidea :)

  VastaaPoista
 4. kiitos tosi paljon ja oli hyvät ohjeet!! :))

  www.indiscover.blogspot.com

  ja kysyin viimeks siis anonyymillä koska en päässy mun käyttäjällä sisään :ss

  VastaaPoista
 5. hahhah joo eipä mitään :)) kiva jos sait selvää! :)

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.