28.10.2013

Photoshoppailua part2
layersit on edelleen kivoja. jee.

mua ärsyttää kun ulkona on niin harmaata nyt :( haluaisin kierrellä ulkona kuvailemassa mutkun lehdet on tippunu puista ja joka paikka on ihan märkä. oon nyt sitten vaan tyytyny photoshoppailemaan ja leikkimään aikasemmilla kuvilla. tommosia yhteenliitettyjä kuvia nyt näkee ihan joka paikassa, mutten koskaan oo jaksanu opetella tekemään niitä. innostuin kummiskin kun näin Liisin ihanassa blogissa joku aika sitten niitä ja halusin opetella itekin :D ja se olikin paljon yksinkertasempaa kun kuvittelin ja nyt muokkailen niitä päivät pitkät ihan fiiliksissä. eimutta kävin mää muutama viikko sitten ihan oikeestikin kuvailemassa. kiertelin illalla tosi myöhään kaupunkia pyörän kanssa ja sain napattua yhen kuvan haloilmiöstä kuun ympärillä.


mulla on nyt taas kerran tosi ristiriitaset fiilikset siitä mitä tahtosin tehä isona. tän hetkinen järjestys on lääkis, farmasia, amkissa kätilö, it-ala ja vitosena randomisti taideteollinen korkeekoulu, mutta mua harmittaa ihan kauheesti että mun piti nyt vaan valita lääkiksen ja journalistiikan välillä :/ kumpaankin on tosi vaativa pääsykoe, joten en vaan voinu mennä molempiin. lääkis on aina ollu se ykkönen, mutta nyt lukion aikana oon rakastunu kirjottamiseen ihan kunnolla. mun lemppariaine koulussa on bilsan ja matikan lisäks äikkä, rakastan esseiden kirjottamista (vaikka se kuulostaakin ihan oudolta mun omaankin korvaan) ja en jaksa oottaa sitä et mul on taas aikaa jatkaa sitä mun omaa fantasiaromaania. en vaan haluais et tulevaisuudessa ainoot asiat mitä kirjotan on diagnoosit ja nimikirjotukset, jotka näyttää kolmevuotiaan piirtämältä kissalta. 

mut niinkun pappa sano mulle tänään - ei sitä vielä tartte tietää (muuten vaan haku ens keväänä xd). ihmiset vaihtaa alaa koko ajan. se ite jätti koulun kesken vuodeks kun meni hermot opettajiin (:D) ja siitäkin huolimatta pärjäs tosi hyvin elämässä. 

voisin keskittyy nyt matikan kokeeseen, joka on perjantaina ja oon yhtä pihalla kun opossumi Rauman pitsiviikoilla. en tajuu mitään.

heippa ja kivaa viikkoo kaikille:)24 kommenttia:

 1. Hii tulipa ihania kuvia!!:):) ja ihana kuulla että joku muukin on ihan koukussa tollasien kuvien muokkaamiseen:D mullakin on vähän jatkosuunnitelmat auki... Taik on kanssa meikäläisen listalla, mutta ääk mitä muuta..! Missä tota journalismia voi opiskella?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos! :) hahah joooo aina kivempaa muokkailla ku keskittyy kouluhommii... :D mut mun mielestä sitä voi opiskella ainaki tampereella ja jyväskylässä, luulis että hesassaki :D en oo ihan varma missä kaikkialla :D apua ku kaikki tulee vaan nii äkkiä :D

   Poista
 2. Voi kuinka mahtava toi banneri on! :)
  http://jennariikkas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. tosi siistejä kuvia!
  frugalandheels.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi ihan älyttömän hienoja kuvia! Ja tää blogi on tosi mielenkiintosen olonen muutenkin:-)

  http://milla-mycherie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Huh miten upeita kuvia ! Mahtavuutta !

  VastaaPoista
 6. Nää kuvat on jotain niin kaunista!

  VastaaPoista
 7. Upee blogi ja tosi hienoi kuvii ja kivoi postauksii, tykkään kovasti :)
  Joku asupostaus joss sull o jarrusukkii ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, mulla jää varmaan asupostaukset aika minimiin koska vietän kaiken vapaa-ajan kollarit jalassa pusikossa kuvailemassa ötököitä :D:D mutta kiitos ihanasta kommentista!

   Poista
  2. Ole hyvä :)
   Onks sull noit jarrusukkii?

   Poista
  3. ei oo :D äiskä hommaa mun sukat ja ne tulee yleensä jostain prismasta :DD

   Poista
  4. Ok :D :)
   Kyll varmaa joulun aikaa sieltki löytyy jonkunlaisii :)

   Poista
  5. Esim. CityMarket, Anttila ja Prisma vois oll hyvii vaihtoehtoi jos saattas löytyy :)

   Poista
 8. En voi ku ihailla noit kuvia! :D

  http://andtheywerelikedayandnight.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.