7.10.2013

DIY painotteinen 18-vuotissynttärilahja

Moikka taas :) 

Tuun nyt vähän jäljessä tän postauksen kanssa, koska Katsulla oli synttärit melkien pari kuukautta sitten, mutta aattelin jo sillon jakaa täälläkin vähän kaikkia juttuja mitä sille tein :) Koska kyseessä oli mun paras kaveri ja sen 18v synttärit, halusin panostaa vähän enemmän kun synttäreihin tavallisesti. Tein ns "lahjakalenterin", eli kaikille 18 päivälle oli joku pieni lahja aamulla avattavaks ennen varsinaista synttäripäivää. Nää päivämäärät meni sillain lähtölaskentatyylisesti, eli kun oli 18 päivää jäljellä, Katsu sai avata lahjan numero 18. Ja jokainen lahja sisäls jotakin siihen kyseiseen numeroon liittyvää ja jokaisessa oli kiinni semmonen pieni lappu jossa se asia sitten kerrottiin :)

"18 keksiä helpottamaan synttäriherkkujen odottamisen tuskaa."Seventeen Magazine16 laastaria


15 Quotes about happiness in a jar14 - DIY - palapeli (Paloja piti olla 14x2) (ja hienosti tein kohta 12 kurssia pitkää matikkaa lukeneena lukiolaisena ehkä noloimman laskuvirheen tossa :D:D tarkotus oli siis olla 28 palaa (4x7 rivit) mutta teinkin sitten epähuomiossa 8x6 tai jotain niitä paloja jostain syystä :D  )

* rastijutuista ehkä lisää myöhemmin :D

Ohje: Sanon ihan ekana, että tästä ei tuu mitään überhienoo palapeliä, jossa kaikki palat loksahtais täydellisesti kohdilleen, mutta idea kummiskin tulee selväks. Tein tän sillä tavalla, että tulostin eka yhen meiän kuvan koneelta ja sitten liimasin sen pahviin kiinni, jonka jälkeen hahmottelin lyijykynällä niiden palapelin palojen rajat siihen kuvaan. Sitten päällystin koko kuvan kontaktimuovilla, ettei se lähtis irtoilemaan kun ton mun paperiliiman kesto on aina ollu vähän kyseenalanen juttu :D Sitten leikkasin vaan ne palat irti niitä viivoja pitkin ja that's it. Aika yksinkertanen ja lopputulos oli vähän sen näkönenkin, mutta tulipahan kokeiltua :D

13 x 10 grammaa suklaata12 DIY - Magneettia

Katsu, pysäyttämätön bilehile.... (:DD)

Tarvikkeet:

- irtomagneetteja
-sydännappeja
-pikaliima


Ja kaikki nää löyty Tiimarista :D Sellanen varotuksen sana vaan, että toi pikaliima kuivu YLLÄTTÄVÄN nopeesti ja tiukasti, että virheille ei kauheesti oo varaa :D lättäsin yhen magneetin ihan vinoon ja kun yritin irrottaa sitä (aikaa oli kulunu tässä vaiheessa ehkä 5 sek), niin en saanu sitä enää irti :D 


11 Karkkia DIY - paperikorissa
10 Ponnaria9 DIY - Kukkatikkaria


älkää kysykö mitä tossa luki :D


8 Café Deli -keksiä7 DIY - Page Corner - kirjanmerkkiäOhje: Leikkasin tyhjien kirjekuorien kulmista tollasia kolmionmallisia "pusseja", jotka saa laitettuu kätevästi kirjan sivun kulmaan kirjanmerkiks :) Sit vaan koristelin ne tommosiks eläimiks irtosilmillä ja eri värisillä papereilla. Haha, tykkään varsinkin noista pupuista sen takia, koska ne näyttää niin hullun söpöiltä kirjan välissä:

hihi, korvat <3 ja kyllä. en tosiaankaan jaksanu ottaa mitään muuta kirjaa kun sen lähimpänä olevan: mun rakkaan kärsineen maolin.

DIY - photocube, jossa oli jokaisella sivulla yks kuva meistä.


+

=


5 valokuvaaDIY - Neliapila

löydettiin siis Katsun kanssa neliapilat kesällä, ja se onnistu hukkaamaan omansa ehkä puolessa tunnissa :D


3 Luomiväriä (tehtiin Katsun kanssa kesälomalla video, jossa meikattiin toisemme sokkona, ja siinä sit huivi silmillä hienosti tökin sen luomivärisetin aika muusiks :DDD)2 DIY -ystäväkorua1 Video Youtubessa (sisälti kuvia ja videoita meistä kaikkien viiden vuoden ajalta)0 - Tyhjä paketti, jonne olin laittanu pelkästään lapun sisälle.

"0 päivää jäljellä, samoin sun lahjoja. Ideat loppu kesken, sori... Eivaan, tuon varsinaisen lahjas tänään myöhemmin ;)"

Kävin sit myöhemmin viemässä Katsulle tämmöset (:

suttauksen alla oli semmonen söpö kortti sille jota en ihan kehtaa täällä jakaa :D
tein tolle nallelle ton kaulahuivin ite vielä lisäks, koska sen kaula näytti liian paljaalta ilman sitä.


Semmosia :) Aattelin jakaa nää kaikki täällä nyt, koska mää tiiän miten tuskasta on keksiä synttäri/joulu/mitäikinä -lahjoja toisille. En nyt tiiä saiko kukaan näistä mitään inspiraatiota, mutta toivottavasti tykkäsitte kummiskin :)

my little helper.


2 kommenttia:

  1. Siis ei vitsit miten mahtava idea!! Ihan tuli hymy huulille kun kattoi näitä ihania juttuja mitä oot keksinyt ja askarrellut:) niin omaperäinen ja hyvänmielen lahja:)

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.