6.2.2012

I'm forever keeping my angel close


aika moni on varmaan kuullu tän Chris Medinan kappaleen?

ihan hullun ihana kappale, ihana sävel ja vielä ihanammat sanat, jotka tänään aukes mulle kokonaan ja sai mut itkemään ihan tajuttomasti. tajusin, et kenelle Chris oikeesti laulaa tässä kappaleessa. jos ootte kattonu American Idolia niin tiiätte varmaan, et koe-esiintymisen aikoihin Chris oli kihloissa Juliana- nimisen naisen kanssa... syy siihen, miksei ne ollu vielä menny naimisiin oli se, et Juliana oli joutunu onnettomuuteen vähän ennen häitä ja loukkaantunu niin pahasti, että se, et se ylipäätään vielä heräis joskus, olis jo todelline ihme. Chris vietti joka ikisen hetken Julianan vierellä luopumatta koskaan siitä toivosta, et se heräis joku päivä. yks päivä Chrisin rukouksiin vastattiin, ja Juliana heräs, mikä oli ihan uskomatonta ja kaikkien lääkärien ennustusten vastasta. sillä oli kuitenkin tullu siitä onnettomuudesta sen tasonen aivovamma, ettei se enää koskaan tulis olemaan ennallaan. meistä kukaan ei varmaan osaa samaistuu tohon tilanteeseen, ellei sit ite oo kokenu jotain vastaavaa. tossa tilanteessa Chris joutu saman vaikeen kysymyksen eteen, mikä meiän kaikkien mielessä varmaan kävis jossain vaiheessa:

"Lähenkö menemään, vai jäänkö sen ihmisen vierelle, ketä rakastan yli kaiken, vaikkei elämä tulis enää koskaan olemaan samanlaista kuin ennen?"

Chris jäi Julianan vierelle. Se sano tuolla koe-esiintymisessä "What kind of guy would I be if I walked out when she needed me the most?" ja melkeen sanasta sanaan toi sama lause esiintyy tossa sen kappaleessa. noi kappaleen sanat on ehkä kauneimmat mitä tiiän, ja vaikka mulla on kyyneleet silmis ja kauhee myötäsuru Chrisin, Julianan ja kaikkien niitten läheisten puolesta, niin silti päällimmäisenä mää tunnen ehkä kaikkein suurinta mahollista arvostusta Chrisia kohtaan. kuinka moni oikeesti jäis tollases tilantees sen toisen vierelle välittämättä siitä, ettei se koskaan parane täysin? sitkun youtubeen tulee vielä noita täysin asiattomia kommentteja missä tota haukutaan feikiks ja homoks ja väitetään, et toi kaikki on pelkkää kusetusta, niin en vaan voi ymmärtää. sellaset jotka noin sanoo, ei vaan voi ymmärtää sitä tilannetta mihin Chris ja Juliana on joutunu. ei ne varmaan koskaan osannu oottaa, et yks päivä valmistellaan häitä onnellisena yhessä, ja seuraavana päivänä itketään sairaalasängyn vieressä ja rukoillaan ihmettä. ei kukaan osaa valmistautuu tollaseen. ja se, et Chris jäi Julianan vierelle, on mun mielestä ihan uskomattoman hienoo. ja kun näitä kappaleen sanoja lukee, niin alkaa itkettää ihan vaan siks, et on olemassa noin upeita ihmisiä kun Chris.


"Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name
You'll see

How every single promise I'll keep
'Cause what kind of guy would I be
If I was to leave
When you need me most?

What are words
If you really don't mean them when you say them?
What are words
If they're only for good times, then they don't?

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent
Just for me and I know I'm meant
To be where I am
And I'm gonna be

Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave
When she needs me most

What are words
If you really don't mean them when you say them?
What are words
If they're only for good times, then they don't?

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here
Forever more

Every single promise I keep
'Cause what kind of guy would I be
If I was to leave
When you need me most?

I'm forever keeping my angel close"

ihanat sanat, ei voi muuta sanoo. tässä vielä se Chrisin koe-esiintyminen, jos joku ei oo vielä nähny :)

http://www.youtube.com/watch?v=K1qtf-qJpnM

upee ihminen ja upee ääni, taisin löytää yhen uuen lempparilaulajan Michael Jacksonin, Enriquen ja One Directionin rinnalle :)


2 kommenttia:

  1. tuo biisi on jotain niiin ihanaa! ainut mikä ärsyttää on se ku ite seurasin ton american idolin ja tuo biisi tuli aika heti sen jälkee ja oon fiilistelly tota biisiä jo niin kauan ja porukka esittää sen nyt niinkun uutena biisinä! paitsi ei siinä sinänsä mitään vikaa ole, mahtava biisi kun on :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niihä toi on ! :) ja joo itekki kuulin vasta vähän aikaa sitte ekaa kertaa ton radiosta ja tykästyin siihen sitä kautta sitte :) ja olin ihan ihmeissään kun mun kaveri kerto et ne oli jo viime vuonna laulanu tota koulussa mussantunneilla :o tota eisitte varmaan vaan oo jostain syystä tajuttu soittaa radiosta suomessa aikasemmin tai tuotu muutenkaa esille, mikä on kyl aika ihme koska toi on niin älyttömän ihana - varsinki ku siinä on taustal toi et se on omistettu Julianalle :)

      Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.