24.1.2012

käsi ylös se joka vei mun keskittymiskyvyn.
tää tiivistää mun tän päivän tekemiset aika kivasti. oikeesti oon kysyny iteltäni jo kahtena edellisenä päivänä et mihi tää mun keskittymiskyky on oikeesti kadonnu? :D koska yläasteella luin kerran 9 tuntii putkee yhtee kokeesee (ja en tajuu itteeni et kui oon pystyny :D) ja nytte en pysty lukemaa ees puolta tuntii tekemällä samalla jotai muuta :D mut toisaalta nyt se on kyl ihan ymmärrettävääkin koska mun pöydällä lojuu tämmönen rakkaus :)

oon melkein jopa oppinu käyttämään tota maccia ! :) tosin vielä on aika paljo opeteltavaa, koska on tää kuitenkin nii erilainen kun toi mun vanha kone, jossa oli siis windows-käyttöjärjestelmä. alkuu meillä meni iskän kans iha hirvee kaua tajuta et mite tolla hiirellä voi klikata ku siinä ei ollu mitää erillisiä painikkeita ja napauttamallakaa ei tapahtunu mitää :D ja jotenkin ihan outoo kirjottaa tällä näppiksellä kun viimeset viis vuotta oon kirjotellu tolla mun vanhalla :D mut eiköhä tähä totu :)

mut nyt otan itteeni niskasta kii ja meen tekee fyssan läksyt ja yritän selvitä ajois nukkumaa. nii, mites tää mun unirytmi... viime viikko meni oikeestaan kokonaan 5-6h yöunilla ja viime yö ei ollu poikkeus... :D teen sitä postausta noista lopuista synttärilahjoista täs tän viikon aikana kuha vaa ehin(:

mut nyt se ois heido! :)

2 kommenttia:

  1. KUSIN ALLENI TON EKAN KUVAN TAKIA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.