19.7.2011

Day 2 & 3

Päivä 2 - Eka rakkaus.


no tästä tulee lyhyt teksti koska en ikinä oo ollu rakastunu. ihastunu ny tietysti oon ollu ja pari kertaa varmaan tosi lähellä rakastumista, mut ei vaan oo koskaan sit menny sen pitemmälle. mut eipä toi mikään ihme oo kun ikää on vasta 16, et eihän täs mikään kiire oo : )


Book-cute-leaf-love-pretty-favim.com-110049_large
Päivä 3 - Minun vanhempani


päätin tehä tähän samaan ton päivä kolmosen, koska muuten olis tullu aika minimaalinen postaus : D nomutjoo, eli mun vanhemmat ! ensinnäkin mulla on varmaan maailman ymmärtäväisimmät ja ihanimmat vanhemmat. ne tukee mua lähes kaikessa ja ei oo melkein mitään, mistä en vois puhuu niitten kanssa. välillä ne tuppaa oleen piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkusen liian ylisuojelevii, mut on se ny parempi kun ettei ne välittäis ollenkaan : ) 


mun äiti on tosi fiksu ja vähän niinkun jalat maassa-tyyppiä, mut välillä se sit kuitenkin heittää jotain niin kahjoo läppää, ettei naurusta meinaa tulla loppuu ollenkaan : D se on tosi hyvä kaikissa käsitöissä, ja se onkin neulonu mulle lähemmäs kymmenet lapaset, muutamat villasukat, yhen pipon ja sitä rataa : D mitkä on kaikki tosi hienoja : ) sit se on myöskin tosi hyvä laittaan ruokaa, ja mää en tosiaankaan usko, et kukaan ihminen tekis parempaa täytekakkuu kun meiän äiti ! : D ne kakut on oikeesti ihan omaa luokkaansa : D


no mun iskä on kans tosi fiksu ja iha älyttömän hauska, nauretaan äitin kans aina sille : D se heittää välillä jotain puujalkavitsei, jotka on niin älyvapaita, et ei niille voi kun nauraa : D "jos kissa lopettaa naukumisen, niin missä se on sillon? - NAUlakossa !" : Dd iskä on tosi eläinrakas, ja se onkin aina töitten jälkeen lässyttämässä Livialle jossain : D se on myöski tosi rauhallinen, eikä se suutu melkein koskaan. se on kans tosi musikaalinen, ja se osaa soittaa pianoo ja kitaraa tosi hyvin. PLUS - se on ikuinen beatles-fani : D


eipä niistä oikeestaan muuta, en viitti laittaa kuvaa niistä tänne koska ne ei varmaan tykkäis : d


kuvat: we it, google, + kakkukuva ite

Päivä 1 - Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani

Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Kaksi parasta ystävääni
Päivä 8 – Minun huoneeni
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Random
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.