22.5.2014

Puskaselfieitä ja päällekkäisvalotusta


Kun tuuli antaa siivet selkään
On aika jättää mennyt taa
Jää yksin hiljaisuus
Ovi sulkeutuu
Pelkään
Aamu sarastaa
Jo saapuu luo ikuisuus
Poluista kun tutuin ees' avautuu 
18 kommenttia:

 1. kaunis oot<3 ja hienoi kuvia!! oot tosi hyvä kuvaamaan!ootko aatellu jotain uraa johon liittyy kamera?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiitos ihana <3 hahah oon kyllä lähös nii eri suuntaa ku voi vaan olla xD lääkiksen pääsykoe oottas ens viikolla mutta tarkotus olis kuitenki isompana perustaa toiminimi tjsp ja tehä sivuduunia kuvaajana tao freelancerina tai sellasena! :)

   Poista
 2. Vauuuu!! Törkeen upeita kuvii taas kerran Kati <3 :))

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Tykkään kovasti näiden värimaailmasta. Sulla on myös tosi kivat hiukset, joskus pitkäfledasena oisin ollut tosi kateellinen hahah. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos hirmusesti! :)) hahah voi ei, ei näis oo mitään kadehittavaa :D takkupallo jota selvittelin eilenki 45min enneku meni kampa ees läpi :DDD

   Poista
 4. Voi että oot aivan älyttömän kaunis! :o

  VastaaPoista
 5. Vau ihania kuvia ja tuosta runosta tykkäsin erityisen paljon... <3

  VastaaPoista
 6. Myh en oo varma onko sun blogin seuraaminen hyväksi mielenterveydelle, aina tämä katkera alemmuuskompleksi näistä ;_; Voisitko joskus tehdä jonkin sortin tuton tai kertoa tässä lyhyesti, että miten tommonen päällekkäisvalotus tehään/miten sä sen toteutat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi eikä, älä alemmuuskompleksoidu... :D voin mä jossakin vaiheessa tuton tehdä, mutta tässä nyt lyhyesti:

   mun kamerassa on vaan yksinkertasesti semmonen toiminto kun päällekkäisvalotus. se ottaa kaks kuvaa päällekäin ja yhdistää ne, mutta ainakin jokaisessa kuvassa mitä otin kumpikin hahmo oli sellanen läpinäkyvä. varmaan sen sais jotenkin säädettyä sillain et vaan siitä toisesta valotuksesta tulee läpinäkyvä, mutta en kyllä sillä hetkellä ainakaan keksiny :p otin siis myös sellasen kuvan, jossa oon pelkästään makaamassa maassa ja se mun kroppa näkyy tuollasena niinkun se tossa alimmassa kuvassa on. läiskäsin sekä sen päällekkäisvalotuskuvan että sen normaali-makoilukuvan photoshopiin ja layer maskien avulla kumittelin tiettyjä osia pois siitä läpinäkyvästä hahmosta ja korvasin ne tuolla läpinäkymättömällä.

   ja olisinko yhtään epäselvemmin voinu selittää? :D en varmaan .... :D
   kiitos kuitenkin ihanan hauskasta kommentista!!<3

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.