17.5.2014

Mä tein sen

Tää kevät oli rankin ja kamalin, mitä oon ikinä kokenu. Kaikki mahollinen tuntu menevän pieleen pienintä yksityiskohtaa myöten, jokainen päivä oli taistelu alusta alkaen - että pääsin ylös sängystä, että jaksoin pysytellä jaloillaan, jotka tuntu pettävän alta hetkellä millä hyvänsä. Kaikkein raskainta oli se, että mummu kuoli päivää ennen äikän kirjotuksia, joten olin koko kirjotushetken ihan shokissa ja itkin useita tunteja monen viikon ajan. Luulin, etten vois ees kirjottaa koko ainetta, jossa yleensä oon pärjännyt siis tosi hyvin.

Mä kuitenkin tein sen. Mä kirjotin yhteensä kuusi ainetta, joista pakolliset meni paremmin kun olisin koskaan voinu oottaa. Kirjotin pitkästä matikasta ja enkusta E:n, ja vaikka odotukset olikin äikän kohdalla olleet ihan siellä L:ssä asti, selvisin kuitenkin siitä kunnialla läpi ihan hirveestä tilanteesta huolimatta.

Eilen se kaikki taistelu päätty siihen hetkeen, kun avasin Wilman ja näin mun arvosanat. Mun matikka ja enkku oli nousseet molemmat alustavasta arviosta yhellä pykälällä, kaikki muutkin oli menneet suht hyvin. Mä tajusin, että kahden viikon päästä saisin seistä hymyillen muiden kanssa Paviljongissa ja laittaa valkosen lakin päähän.

Kun iskä tuli kotiin, se tuli halaamaan mua ja sanoi "mummu ois susta niin ylpee". Aloin itkee, koska mummu luotti muhun viimeseen asti ja tiesin lopultakin, ettei sen luottamus ollu turhaa. Mä oikeesti tein sen, mä onnistuin, niinkun mummu aina sanoi. Mä pidin mun antaman lupauksen sille ja selvisin tästä keväästä. Mä oon taas oma itteni, mä oon lopultakin onnellinen. Mä oon kevään 2014 ylioppilas.

Even the smallest creatures can reach the highest places.


... niin, ja tosiaan loppukevennyksenä .. :D Tää mun onnellisuus purkautu eilen Sakun kanssa siten, että päätettiin vielä kerran nolata ittemme lukiolaisina keskellä koulun käytävää. Kerättiin muutamia katseita ja sain tästä jo yhden kommentinkin edelliseen postaukseen, mutta halusin jakaa tän ihanan ja upeen hetken myös teidän kanssa :D
10 kommenttia:

 1. Ihana kuva ja onnea!
  Osanottoni mummistasi!

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit. Toi teksti sai mut melkein itkemään, mut samalla mun kasvoille piirtyi niin levee hymy. Hah, vaikken edes tunne sua, voisin tulla halaamaan jos näkisin. Niin ylpeä mä susta olen. Välillä elämä tuntuu vaan niin epäreilulta - toiset elää unelmaansa ja omaa hiusrajaa varjostaa tumma sadepilvi päivästä toiseen. Tavallaan kuitenkin se on se elämän vahvuus. Mä haluun uskoa paskan määrän olevan vakio. Jotkut kokee sitä kerralla enemmän - niin kuin sulle kävi - toiset taas pienemmissä osissa saamatta elää niitä elämän helmiä. Ja sitäpaitsi, Jumala antaa vahvimmille sotilaille eniten vastuuta. Sä jaksoit kantaa sen vastuun. Pakko sanoa, et oot ihminen, josta monen pitäis ottaa mallia.

  Paljon onnea sulle - uudelle ylioppilaalle! Sun mummu olisi susta niin ylpeä, niin mäkin olen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herranjestas minkä kommentit kirjotit ja pistit mut melkein itkemään sillä! <3 Mä halaisin sua ihan vaan siitä hyvästä että jaksoit nähä vaivaa ja piristää mua vielä entisestään noin ihanalla tekstillä, meen ihan sanattomaks :D

   Ja jep, mäkin haluan just uskoo et ei sitä paskaa loputtomiin voi niskaan sadella jos kerralla tulee oikein räntämyräkkä :D Kävin tossa välissä tosi pohjalla, että tuntu et oon hukannu itteni ihan täysin. Sieltä sitä vaan kuitenkin jotenkin ihmeen kaupalla noustiin ylös, ja nyt tunnen taas olevani se sama ihminen, joka olin ennen tän kaiken tapahtumista :) Ehkä mulla on nyt vähän aikaa taas tämmönen poutasää, joka toivottavasti kestäis mahollisimman pitkään. Tää fiilis on ihan uskomattoman hieno, ja jotenkin sitä osaa taas nauttia elämän ihanista pikkuasioista melkein uudella tavalla :)

   Kiitos ihan hirveen paljon noista sun kauniista sanoista, en osaa millään kiittää tarpeeks <3 voi kun asuttais vähän lähempänä toisiamme, ois ihan uskomattoman hienoo tutustuu suhun! ^^

   Poista
  2. Niin se vaan menee, et asioilla on tapana järjestyä. Kun vaan jaksaa nousta kerta toisensa perään uuteen aamuun, voi juuri se seuraava ollakin se aurinkoinen ja kirkas aamu. Sitä mäkin odottelen, ja uskon sen sadepilven vielä väistyvän.
   Tavallaan tiedän niin ton tunteen, kun hymyilee suupielet korvissa kun näkee perhosen tai kun makoilee sohvan nurkassa ilman huolen häivää. Oikeestaan, eihän sen parempaa fiilistä olekaan.

   Hah, itseasiassa mä oon jo kerran aikasemminkin voivotellut sun asuvan niin kaukana - tuntuu, että meillä on aika paljon yhteistä, samat arvot ja asenteet. :)

   Poista
  3. Niimpä <3 Välillä vaan tuntu siltä, että joka ikinen aamu se auringonnousu on vaan joku ärsyttävän kirkas piste horisontissa, mutta nyt sitä on vaan ilonen aina kun herää uuteen päivään :) Kyllä se sadepilvi väistyy vielä sunkin kohalla, se voi tapahtua ihan yhtäkkiä jonkun tosi odottamattoman tapauksen seurauksena. Silti sitä välillä kuitenkin aattelee, että jos tää päivä meni huonosti niin mitenkäs se huominen vois erota millään tavalla tästä, mutta kyllä se vaan voi! :) Pitää vaan luottaa siihen, että Isä hoitaa ja että se aurinkoinen päivä on aina yhden sadepäivän verran lähempänä - kunhan vaan jaksaa pitää positiivisen fiiliksen tulevaisuuden kannalta :)

   Ja niimpä, en voi kyllä muuta sanoo sun blogia jonkun aikaa seuranneena :D Välillä tuntuu että lukee tyyliin tekstejä omasta blogistaan, vaikka se on jonkun toisen, ketä ei oo koskaan ees tavannu :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. kiitos Katja sinä ihana pieni otus <3 ikävä sua!

   Poista
 4. Hurjasti onnea, et oo turhan takia ylpee itestäs! :) Silloin kun en ole vetistelemässä leffaa katsoessa tai kuunnellessani musiikkia, niin itken sitten lukiessani näitä sun blogitekstejä. Sun kirjoitukset on niin sujuvia, ei yhtään väkisinväännetyn oloisia ja ennen kaikkea niin kauniita. Oikeesti aaah, älä koskaan lopeta. Pidä toi tyyli, oot paras. Ei lisättävää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi apua kiitos ihan ä l y t t ö m ä s t i <3 oikeesti veti aika hiljaseks noin ihana kommentti! upeeta kuulla noin kauniita sanoja, merkkaa mulle ihan tajuttoman paljon! <3

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.