19.1.2013

randompaljastuksia

1. kun otan koristetyynyjä pois mun sängyn päältä, niin mun on pakko ottaa ne siitä pois tietyssä järjestyksessä. tää tapa on ollu mulla jo ties kuinka monta vuotta, enkä vaan pääse siitä eroon :D

2. tykkään sellasista ruuista mitä ihmiset yleensä inhoo ihan sairaasti; homejuusto, suolakurkut, maksapasteija.. esimerkiks mun pitsa ei maistu miltään ellen saa siihen aurajuustoo päälle ja suolakurkut kuuluu hampurilaiseen enkä tajuu miks kaikki aina nyppii ne pois :D3. mää lähetin joskus nuorempana itelleni "viestejä tulevaisuuteen" kirjottamalla jotakin asioita paperille (yleensä liittyen mun ihastuksiin tai jotain vastaavaa) ja työnsin ne sit mun kaapin alle oottamaan löytämistä. ja ne laput on vieläkin siellä :D

4. en voi mennä saunaan kuuntelematta musiikkia. mää tuon aina ipodin sinne suihkutilaan mukaan ja kuuntelen yleensä sit Katy Perryä tai Michael Jacksonia samalla kun oon saunassa. oikeesti ihan tajuttoman rentouttavaa :D

5. pidin pienenä mun jokaista pehmolelua vuorotellen mun vieressä öisin, ettei niille tulis paha mieli jos joku pääsee mun viereen useemmin kun joku toinen.6. mulla on nallenpään muotonen syntymämerkki.

7. inhosin lapsena jäätelöö ja kermaa. nykysin rakastan niitä. 

8. rakastin lapsena banaania. nyt oksennan jos syön sitä pienenkin palan :D

9. olin monta vuotta yläasteella koukussa Dragonfableen. muistan vieläkin mun tunnukset sinne ja käyn välillä kattomassa mitä mun Brandon -hahmolle kuuluu. olin aina ihan tajuttoman innoissaan kun sain tapettuu tarpeeks örkkejä ja pääsin seuraavalle tasolle. ja mulla oli parin mun kaverin kans ihan sairas kilpailu siitä, et kuka edistyy siinä eniten :D10. ruokin kolkkiluokalla oravia ja niitä kävi meiän pihassa ehkä 15. nimesin jokaisen ja pystyin tunnistamaan ne :D ja muistan ne nimet vieläkin: Tiku, Taku, Taku II, Kurre, Turri, Pähkinä, Peanuts, Huiskahäntä, Narsku, Jyrsy, Lopo, Havu, Pörrö, Pörri, Nöpö... :D oli niitä vielä joitaki.

11. HERKÄT ÄLKÄÄ LUKEKO :D:D tätä kukaan ei oo tähän mennessä uskonu - paitsi se mun kaveri kenen kanssa tein tän. oltiin jotain 5-vuotiaita ja löydettiin kuollu kimalainen. tuotiin se meille ja aateltiin leikkiä lääkäriä. leikattiin askartelusaksilla sen maha auki ja katottiin sen sisälle :D totesin et sen sisälmykset näyttää ihan mustaviinimarjan sisuksilta, joten aateltiin tehä sille verensiirto. mää hain mustaviinimarjan ja rikoin sen ja työnnettiin sen sisältö sen mehiläisen sisään. suljettiin se haava teipillä kiinni. alettiin sit tehä kaikkee muuta ja leikkiä jotain. yhtäkkiä alettiin kuunnella sen mun kaverin kans, et mikä ihme toi ääni on. alko kuuluu sellasta vaimeeta surinaa ja mentiin kattomaan sitä kimalaista (jonka nimi oli muuten Surre). se oli heränny :D ja se oli ihan varmasti kuollu sillon kun haettiin se ulkoo! :D se käveli siellä kulhossa ympäriinsä ja suris ja yritti vähän lentääkki :D no eihän se sit eläny kun pari tuntia, mut oltiin kuitenkin tosi ylpeitä siitä, että meiän tekemä leikkaus oli onnistunu. en edelleenkään tajuu et miten toi oli mahollista.

12. karkasin pienenä kotoo 100 metrin päähän kuusen alle ja olin siellä ehkä minuutin. oli pahisfiilis.13. tää todistaa et mää oon maailman tapaturma-alttein ihminen: koin mun ensimmäisen haaverin jo synnytyssalissa :D mää siis synnyin keisarileikkauksella. tää mua leikkaava lääkäri työns sen veitsen astetta liian syvälle äitin mahaa avatessa ja osu mua vahingossa sillä leikkausveitsellä poskeen. ei siitä isoo jälkee jääny, mutta kuitenkin mun vasemmassa poskessa on erotettavissa tollanen haalee viiru :D ei hyvin lähteny pienel elämä käyntii :D

14. luulin pienenä ties kui pitkään et 1 viikko = 14 päivää.

15. opin vasta 15-vuotiaana, että Laihia ja Latvia on kaks eri paikkaa.

16. ... ja 16-vuotiaana koin ahaa-elämyksen, kun tajusin, että Afrikan tähden pelilaudan pohjakuvio on Afrikan kartta. se oli oikeesti hieno hetki.17. mulla on edelleen pakkomielle syyä eskimo-puikoista aina se suklaa ekana sen jäätelön ympäriltä.

18. ... ja leivistä reunat ekana, koska keskusta vaan on yksinkertasesti paras.

19. mun ensimmäinen kokonainen lause oli "Hanteli pihhii pönttöön!!" (suom. Santeri pissii pönttöön). perhetutut oli käymässä ja niiden mua pari vuotta vanhempi poika osas jo käydä pöntöllä. tuli alemmuuskompleksi kun mä kävin vielä potalla.

20. oon hulluna säilöttyihin persikoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.