4.12.2011

don't worry, be happy :)

tänään on ollu jotenkin tosi hyvä fiilis : ) ja sen takii aattelin koota tähän sellaset mun "elämänohjeet" et miten pysyy hyvällä tuulella vaikka välillä tuntuukin et kaikki menee niin pieleen kun vaan mahollista ( :

Live.
nauti elämästä, älä unohda niitä hyviä asioita mitä on olemassa. opi virheistä äläkä toista niitä. keskity niihin asioihin joihin voit vaikuttaa, älä murehdi niitä joille et voi mitään. jos tuntuu et oot pohjalla, muista et pohjalta tie käy vaan ylöspäin. aina on toivoo, kaikki on mahdollista (paitsi nollalla jakaminen, ehheh).


Laugh.
kaikki tietää et nauru pidentää ikää (ja kipeyttää vatsalihakset..) ? ; ) eipä sitä sen enempiä selittelemään : )

Smile
samoilla linjoilla mennään ton naurun kans, tutkimusten mukaan ne ihmiset jotka hymyilee leveimmin elää pisimpään : D muistakaa hymyillä ; ) 


"Hymyile, sillä hymy on ikkuna, josta näkee onko sydän kotona."


Love.


jokaisella pitää olla joku jota rakastaa, kukaan meistä ei pärjää täällä yksin. olkaa lähellä rakkaitanne, niin teilläkin on hyvä olla : )


ja sitten vielä Jeesuksen sanoin: rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi : )
no huhhuh menipäs syvälliseks : D mut nyt mulla on vaan niin hyvä fiilis jostain syystä et halusin jakaa sen teiän kanssa : )

2 kommenttia:

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.