11.11.2011

11.11.11

ai tää mun bloggaaminen ei oo vähä jääny ! : D oikeesti en vaan oo kerenny kirjotella niinkun _yhtään_, koska koeviikko loppu vasta maanantaina ja sit oonkin ollu menossa : ) mut en nyt ota mitään stressiä tästä bloggaamisesta, koska ei se teksti luista eikä motivaatio oo kovin korkeella jos on niinku joka ilta "pakko mennä postaamaan" : ) mutta tosiaan voisin kirjotella nyt vähän viimeaikojen kuulumisia : )
   koeviikko meni tosi hyvin, ihan yllätyin et se meni niinkin hyvin koska en jaksanu panostaa kunnolla mihinkään : D kyllähän mää siis luin ja sillain, mut jotenkin nyt ei vaan ollu sitä motivaatioo : D josko tässä jaksossa sitte : ) mut tosiaan mantsan koe ja äikän essee on vielä saamatta, mut matikka, psykologia ja enkku saatiin jo : ) ja oon tosi tyytyväine tuloksii : )
   no sit ennen koeviikkoo meillä oli Katsun luona sellaset halloweenbileet joista tuleepi ehkä kuvia lisää sitten jossain vaiheessa jos saan luvan laittaa niitä tänne : ) nyt laitan tähän loppuun kuvia niistä meiän tarjoomisista ja koristeista mitä siellä oli ; ) ja mun nälkä vaan kasvaa kun katon noita kuvia, sillä ah. noi oli vaan niin älyttömän hyviä : D meillä oli ihan hullun kivaa kaikkien ihanien ihmisten kanssa, ja kaikki oli panostanu ihan hullusti pukeutumiseen ! : ) ja on muutenkin ihan sairaan upeeta, että ollaan tunnettu nää tytöt vasta kahen jakson ajan, ja nyt jo tuntuu siltä et oltas tunnettu ties kuinka monta vuotta ! tullaan kaikkien kans niin hullun hyvin toimeen ja voi olla ihan rauhassa oma ittensä ( : mut niistä bileistä sitten lisää myöhemmin, ootte rakkaita tytöt<3
   oikeestaan ei mulle mitään ihmeempiä sit kuulu, kolmas jakso on alkanu kivasti ja aineet ei oo liian rankkoja ja mulla on muutenkin vaan viien palkin jakso : ) ihan hullun nopsaan menny aika, nyt on enää reilu kuukaus nii on joulu ! mää oon aina ollu sellanen aikalailla lapsiforever tän joulun suhteen, et jaksan aina vaan innostuu siitä : D mut ehkä mää en nyt vielä ihan marraskuussa ala hehkuttaa sitä......

mutta lähen tästä syömään, heippa ihanaiset ! <3
tässä meiän hieno jääkäsi hetkee ennenkun se alko sulaa ja muuttu vihreeks epämuodostuneeks möykyks :(


spiders

bloody fingers


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.