10.9.2011

KABOOOOOM

joo, toi ääni lähti mun just äsken räjähtäneestä päänupista. ens viikko näyttää tältä:


joo, kolme koetta ens viikolla ja sitä seuraavana maanantaina yks. ei toi sinäänsä ees oo paha, koska vois olla niinki et on kaikissa kuuessa palkissa pelkät lukuaineet, eli viikon sisällä ois sillon kuus koetta koeviikolla.... mut ens viikolla on myöskin pari aika kivaa juttuu tiedossa ! eli mulle pitäis tulla nojatuoli, uus työtuoli, uus sänky sekä uus patja ! sänky on huimat 10cm leveempi kun entine, mut silti kiva saaha uus : )

mut sen mä oon huomannu, et mää en tosiaankaan stressaa niin paljon kun esimerkiks yläasteella ! yks syy siihen on varmaan et kisuli karkottaa kaiken stressin koska se tekee aina läksyt mun kans : ): ) ( eli suomeks sanottuna se makaa mun kirjan päällä ja estää mun lukemisen) : D mää rakastan tota elukkaa niin paljo<3 ja se tykkää kun mää laulan sille Bryan Adamsii : DD iha ihmeelline : )

mutjoo tosiaan tää mun postaustahti saattaa kärsii aika paljon seuraavan viikon aikana, että älkää ihmetelkö, en oo kadonnu mihinkään : ) revin vaan mun hiuksia päästä ja yritän takoo mun päähän tietoo siitä, et miten Eurooppa hyöty löytöretkien jälkeisestä ajanjaksosta jii än ee.

c ya !

4 kommenttia:

  1. joo mulla sama 4 koetta tulossa, en tiiä miten selviiin ... -.-

    VastaaPoista
  2. nojoo vähän samaa itekki mietin, hissan alue on tosiaan suunnilleen se 149 sivuu ja fyssas vähän enemmän, ja oon fyssast ihan_pihalla :D matikan tajuun jotenkin ja ruotsin käyn äitin kans ku se on enkun ja ruotsin ope, mut joo iha liikaa silti :(

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.