16.5.2011

IHANAA LEIJONAT IHANAA !!!!

VOI ELÄMÄ ! NYT OLI ASIAA ! Suomi nöyryyttää Ruotsii 6-1 !?!?! MITEN VOI OLLA :D oikeesti toi fiilis oli jotain niin uskomatonta ! ensi iski kauhee epätoivo kun Ruotsi teki ekan maalin ja johti melkei koko ekan erän 1-0.... MUT SITTE MUUTAMA SEKUNTI ENNE SEN ERÄ LOPPUMISTA SUOMI TASOTTAA<3 ja sitte se oliki lopun alkua : D siis sitä ei vaan uskonu todeks ku maaleja tuli maalin perää ! ja siis ihankun 5-1 voitto ei ois riittäny, nii Suomi vetää vielä vikoil minuuteil 6-1 johtoo !! SE FIILIS, SE FIILIS<3 harmi vaan et äiti ja iskä oli jo nukkumas nii en voinu huutaa mun ääntä käheeks : D kun vaan tänään pääsis Hesaa kauppatorille kultajuhlii : ( mut ei taia iha onnistuu : D no, hengessä mukana !!!!!

SUOMIFINLAND !!!!!!!!! LEIJONAT OON NIIN YLPEE TEISTÄ  !