15.3.2011

we are who we are

noniin eli moikka kaikille ! : ) alotin bloggaamisen tossa tammikuussa, mut mitä nyt kattelin niin noi vanhat postaukset oli tosi tylsiä ja vaan semmosta perus "mitenmenee" -tyylisiä niin poistin kaikki ja nyt alotan sellasen lifestyle tyyppisen blogin ihan alusta : ) ja saa tosiaan ehotella aiheita mistä kirjottelisin !

mut nyt tällein ekana aattelin kertoo vähän itestäni : )

Nimi:

eli oon Kati : ) äitillä ja iskällä oli ollu hirveet nimenpäättöongelmat mun kanssa. ne ei halunneet mulle mitään kauheen pitkää nimee, vaan ne halus et se olis sellanen lyhyt ja helppo nimi, muttei kuitenkaan mikään ihan tavallinen : ) ne tykästy ensin Katariina-nimeen, mutta koska se oli melko pitkä, niin ne päätti lyhentää sen Katiks : ) pienenä en tykänny mun nimestä yhtään, vaan olisin halunnu jonkun ulkomaalaisen nimen tai jonkun vähän tavallisemman. mut tälleen vähän vanhempana ja "viisaampana" oon kyl ihan tykästyny siihen : )


Tykkään:

no mulla on aika paljon sellasia asioita jotka on mulle tosi tärkeitä : ) ihan ekana tulee tietysti oma perhe ja ystävät : ) mulla on varmaan maailman ymmärtäväisimmät vanhemmat. seiskaluokalla ne tuntu kyllä tosi ärsyttäviltä ja oli koko ajan sellanen olo et 'hyi äiti sää nolaat mut' : D mut nyt se on mennyt kyllä ihan kokonaan ohi ja tuun toimeen mun vanhempien kanssa tosi hyvin : )


  


 eikä ne ystävätkään oo huonoimmasta päästä ; ) mulla ei tosin oo niitä kovin montaa. ne sellaset 'tosiystävät' on kyllä laskettavissa ihan yhen käden sormilla. enkä mää enempää tarviikkaan, sillä ne mitä mulla on, on kyllä sellasia keitä en vaihtais ikinä mihinkään. kavereita mulla on sit kyllä enemmänkin, ja tietysti nekin on tärkeitä : )

     

no sitten yks mun elämän tärkeimmistä asioista on tietysti mun kissa : ) monet ihmiset ei tykkää kissoista ja ajattelee et nehän vaan raapii ja koira on parempi. saahan sitä niin aatella, mut mää oon vaan aina ite ollu enemmän sellanen kissaihminen : ) eli sain Livian 26.7.2010 : ) se oli todennäkösesti mun elämän onnellisin päivä. voin vaan sanoo sen etten voi kylliks kiittää mun iskää ja äitiä : ) se tunne kun me lähettiin hakemaan sitä oli joku ihan uskomaton. no alkuun Livia oli kyllä aika riiviö, mutta ilmeisesti se vaan kuulu siihen pentuvaiheeseen. pikkuhiljaa siitä alko tulla kuitenkin kiltimpi ja kiltimpi, ja nyt se on ihan perheenjäsen, josta kaikki tykkää - äitikin, joka oli ensin tosi paljon kissan hankintaa vastaan : )


   

no sitten, yks asia mikä on mulle tosi tärkee on urheilu. oon tykänny kaikenlaisesta liikkumisesta ihan pienestä pitäen : ) ja oon kyllä harrastanukkin kaikkee ihan laidasta laitaan : D hiihtoa, pesäpalloa, jalkapalloa, kilpa-uintia, tanssia ja nyt kilpa-aerobiccia : ) tosta listasta uinti oli pitkään yks mun elämän tärkeimmistä asioista. alotin sen viikkiluokalla ja jatkoin sitä seiskan puoliväliin asti. kehityinkin siinä ihan hyväksi, mutta loppuvaiheessa mun olkapää meni niin huonoon kuntoon etten vaan voinut enää jatkaa sitä. en ees leikkauksesta huolimatta... ja se oli varmaan yks mun elämän kovimmista paikoista. no uinnin jälkeen harrastin show tanssia puoli vuotta, mut se ei vaan koskaan tuntunut yhtään siltä 'omalta lajilta'.. no sitten alotin viime syksynä kilpa-aerobicin : ) ekaa kertaa mulla tuli samanlainen fiilis kun joskus uidessa : ) nyt oonkin kehittynyt siinä jonkin verran ja parin viikon päästä on vuorossa ekat kisat : ) toivottavasti vaan ens vuonna lukioon mennessä mulla olis aikaa jatkaa sitä... : /


   no sitten tähän loppuun vielä yks asia: matkustelu. oon käynyt tosi monta kertaa Ruotsissa, kerran Norjassa, kaks kertaa Italiassa ja kerran Kanarialla : ) ens kesänä sitten uuestaan ; )


   ja vielä viimesenä muttei vähäisimpänä valokuvaaminen ! sain joululahjaks järkkärin (Nikon D7000) ja innostuin sitte sen kautta kuvaamaan : ) enhän mää nyt kovin hyvä oo mut se on sellanen kiva harrastus : )
Inhoan:

No näitä ei oo montaa : ) pari asiaa tulee kyllä ihan heti mieleen.

1. BANAANI. pienenä söin sitä kyllä ihan hullusti, mut sitten jossain vaiheessa se alko vaan oksettaa mua : D 2. sellaset ihmiset jotka ei nää itessään mitään vikaa. et jos joku on ihan selkeesti tehny jotain väärin mut silti ei voi myöntää sitä ja yrittää kääntää sen syyn toisen niskoille. se on jotain sellasta mitä mää en vaan kestä : D
3. valehtelu. tottakai sitä niinku ihminen aina jotain valkosii valheita päästelee eikä sille voi mitään, mutta niinku sellanen mustan väittäminen valkoseks on kyl aika ärsyttävää.
4. juominen ja polttaminen. muhun ne ei vaan oo koskaan iskeny. jotkut voi pitää mua jotenkin nössönä tai sellasena pikkuenkelinä, mut aatelkoot mitä vaan : ) en mää ala muuttaa mielipiteitäni jonkun muun takia : )


5. asioitten pitäminen itsestäänselvyytenä. esimerkiks koulumenestys : / jotkut ei ymmärrä sitä et sen etee pitää nähä vaivaa ja et ei se tuu tosta vaan. sitte toine on luonnon roskaamine ja sellane saastuttamine. emmänyt oo mikään sellanen kauhee aktivisti, mut luonto ja siel olevat eläimet on vaan jotenkin aina ollu mulle tosi tärkeitä : ) ja sitten kun ihmiset pilaa luontoo niin tuntuu joskus et eikö ne tajua sitä et ei se siitä ainakaan paremmaks mee.

mut nyt just ei tuu enempää mieleen : D
  
täs oli nyt tälläne I, Me and Myself aiheine postaus : D  kirjottelen taas sit jossain vaiheessa : )

: kati

3 kommenttia:

  1. kati en tiennykkää et kirjotat blogia! :D hahaa... käyppä kattoo http://eelinan.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  2. tack ;) määpäs käyn kattoo(:

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.