16.3.2011

price tag

noniin moikka taas ! : ) aattelin ottaa nyt tälleen tokaks postaukseks sellasen tyylipostauksen mun tänään ostamista vaatteista : )

1.

hame ja paita H&M, vyö Jim&Jill


voi että olin ilone ku löysin ton hamee : ) olin jo pitkään halunnu just jonkun ton tyylisen mut ei vaan ollu jostain syystä osunu silmään.

täs vielä tarkempi kuva tosta vyöstä:ja noi paita, vyö ja hame sopii mun mielestä oikeestaan väritykseltään tosi hyvin yhteen, minkä takia oon ylpee itestäni koska tunnetusti mulla ei koskaan oo ollu minkäänlaista tyylitajuu : D

2.

farkkuliivi H&M


tollanen liivikin on ollu mulla hakusessa ties kuin kauan ! ja henkkamaukaltahan sellanen sitten lopulta löyty ; )

3.

aurinkolasit Seppäläaaaah tuli ihan kesäfiilis kun kävin ostamassa noi : )) no eihän siihen enää kauaa ookkaan, vika jakso alkaa ens viikolla ! mutta tää kesän oottaminen tulee kyllä oleen ihan tuskaa... toi vika jakso on sellanen tappoputki ettei mitään rajaa ! kaikki vaikeimmat aineet osu justiinsa siihen ja esim matikkaa on tiistaisin neljä tuntia putkeen... mutta onneks 6.4. Enriquen keikka vie ajatukset vähän muualle ; )


♥: kati

4 kommenttia:

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.