19.8.2014

Viime päivien top3

Tuplasateenkaari, mun ensimmäinen panoraama :)
My first panorama - a double rainbow :)

Sain vihdoinkin muokattua mun viime päivien top3-kuvat, joista ainakin itse tykkään kovasti. Näiden ottaminen on herättäny mussa sen saman fiiliksen, mikä aikanaan sai mut alottamaan valokuvauksen. Jokainen kertoo siitä, miten kauniissa paikassa me saadaan elää. Jokaisessa on jotain erilaista. Jotain, mitä ei tule vastaan päivittäin. Mistä tykkäätte eniten? :)

I had finally time to edit these three photos that I find my personal top3 of this week. While taking these I've experienced the same feeling that I had when I was just about to begin the journey with my first SLR camera. Each photo reminds me of the beauty of the World we're living in. Each of them has something different to say. Something that you don't see every day. Which one is your favorite? :)



27 kommenttia:

  1. on kyllä upeita kuvia jälleen kerran :) jotenki tuo eka pysäytti, katoin tota aurinkoa ja sen heijastuksia vaikka kuinka kauan :D tossa viimesessä kuvassa on jotenki tosi siisti tunnelma ku kattoo nuita pilviä ja kasveja. Olis kiva saaha sulta joku sellanen video jossa näytät vaikka parin kuvan muokkaamisesta, et miten yleensä teet! Just niinku esimerkiks tuo viimenen kuva tässä postauksessa. :)


    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitti paljon, ihana jos tykkäsit :) ja hei joo toi vois olla ihan hyvä :) tein joskus yhen videon, mutta nyt oon oppinu pari uutta juttua niin vois tehdä uutta nyt :)

      Poista
  2. Kaikki kolme kuvaa kyllä varsin upeita! Sateenkaari on kyllä eniten mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitti hirmusesti! :) se on mun oma lemppari kans!

      Poista
  3. Vika kuva ehdoton lemppari, noi pilvet ja koko kuvan värimaailma on ihan uskomaton! Mistä nää kaikki kuvat on otettu (paitsi ekan kyllä tunnistin Lutakoks tottakai :-D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos Iina! :) no siis joo eka kuva on tosiaan Lutakosta xD mutta toinen kuva on Laajarin päältä ja kolmas kuva Puuppolasta :D

      Poista
  4. Vähänkö olet taitava valokuvaaja :) En voi sanoa, mikä olisi hienoin kuva kaikki ovat niin ♥
    Ja täytyypä sanoa vielä, että hurjan nättikin olet :)

    VastaaPoista
  5. vau toi toka kuva! <3

    VastaaPoista
  6. Nää on ihan mielettömän upeita! Rakastan etenkin vikaa, mutta eka ja tokakin ovat mahtavia.

    VastaaPoista
  7. Oii varsinkin juuri toi viimeinen kuva... <3 Todella tunnelmallisia kuvia sun blogissa muutenkin!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana tämä viimeinen kuva! Muutkin tottakai, mutta itseeni upposi tämä viimeinen ! mahtava!

    VastaaPoista
  9. Upeita kuvia :) Kuinka paljon tuollainen ammattilaisen järkkäri maksaa tarvikkeineen? Miten sulla oli varaa sellaiseen? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) no siis tota suoraan sanottuna mä en muista, että minkä hintanen toi mun järkkäri oli sillon kun sen sain, mutta nyt googlailemalla näyttäis olevan kahden tonnin paikkeilla. objektiivit on mulla tosi eri hintasia, jotkut halvempia (50mm oli kai jotain 350-400e) ja jotkut sit vähän kalliimpia. mutta mä oon saanut noita sillain tässä vuosien varrella vähitellen joulu- ja synttärilahjaks vanhemmilta ja sukulaisilta yhteisostoksina, joitakin oon ostanut ite/osallistunut. ja mää en siis käytä rahaa vuoden varrella oikein mihinkään muuhun kun ruokatarvikkeisiin, mistä sit teen porukoille jotain hyvää enkä shoppaile kun kai keskimäärin 3x vuodessa :D eli säästölinjalla eläminen on ollut aika isossa osassa sitten siinä, että käytän ne kaikki rahat mitkä menis pikkuostoksiin tollaseen vähän isompaan :)

      Poista
  10. woou miten ihania kuvia ja toi bannerikin on niin upee! oot myös tosi kaunis:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Toi viimenen kuva on kyllä aivan huippu pakko sanoo :D

    VastaaPoista
  12. miten oot ottanu ton sateenkaari panoraaman? :) on kyl tosi kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. otin 16 kuvaa sillain samalta tasolta mutta eri kohdista silleen, että siitä tuli sellanen "jatkumo" :D sit latasin netistä panorama makerin trial-version ja yhdistin ne :) kiitos paljon! :)

      Poista
    2. onko toi panorama maker ilmainen/suomenkielinen?:)

      Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.