20.1.2014

Winter Wonderland

Ulkona on vaan niin kaunista nyt, etten voi oikeestaan olla mikään päivä menemättä pihalle kameran kanssa. Rakastan sitä lumisadetta auringon valoo vasten, rakastan niitä pieniä hiutaleita jotka laskeutuu mun hiuksiin ja jäätyy niihin kiinni. Rakastan sitä, miten valkosta ja virheetöntä kaikki on. Sitä, miten päivät ei oo enää niin pimeitä. Sitä, miten pitkä odotus on lopultakin palkittu. Nyt on vihdoinkin lunta, nyt on oikeesti talvi.

This season is just so beautiful that I find myself almost everyday wandering outside with a camera hanging around my neck. I love when it snows against sunlight, I love those tiny snowflakes landing in my hair and freezing there. I love it how white and pure everything is, how the brightness puts the darkness aside. The waiting is finally over. There's finally snow.

 I'm finally living in the winter wonderland. 

14 kommenttia:

 1. Onpa nättejä ja ihanan tunnelmallisia talvikuvia!<3 täydellisiä!

  VastaaPoista
 2. oih ihanat kikkurat ! :3 hih

  http://mrsglamorouss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos!<3 osaakyl olla semmone riesa välillä xD

   Poista
 3. Njääh, teillä on lunta, meillä ei... Ihania talvikuvia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oivoi:( kyl sinnekki vielä sataa! :) kiitos! <3

   Poista
 4. aiivan super hienoi kuvia! ja oot suuper kaunis :)! jos sulla on joku photoshop niin voikko tehä siit semmosen videon etttä mitä sil voi tehä yymms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos paljon!!<3 joo mulla on elements ja lightroom :D mutta en tiiä osaanko tehä aiheesta videoo ..... :D voin jossakin välissä yrittää tai tehä sit vaan jonkinnäköstä tutoriaalia!

   Poista
 5. hui kuinka hiuksesi ovatkin täydelliset! Onko tuossa päässä permis vai ovatko luonnonkiharat? Toiseksi viimeinen kuva ehdoton lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ihana kuulla että joku ajattelee noin! :) kiitos paljon <3 luonnonkiharat on :)

   Poista
 6. Amazing clarity and detail,

  VastaaPoista
 7. pysäyttävän upeita kuvia ! Ja sun hiukses on aaaaivan ihanat!:3

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.