22.1.2014

NineteenKuuntelen hiljaisuutta, joka kuulee hiljaisuuden sisälläni. Katselen tähtiä, jotka katselevat minua. Tunnen taivaan valon, joka ohjaa eksyneiden kulkua kohti merkittyjä polkuja. Tunnen ympäröivän kylmyyden ja epävarmuuden, joka kilpaa juoksee sisimpäni kanssa. Tunnen ajan kulumisen, joka tarjoaa minulle auttavan kätensä viedäkseen minut mukanaan. 

Istun hiljaa hengitykseni noustessa höyryävänä ilmaan, viipyessä siinä hetken, kadotessa nopeammin kuin ylitseni kiitävä tähdenlento. Tähdenlento - kaunis, mutta liian kiireinen jäädäkseen. Kaunis, mutta liian heikko tullakseen luokseni. 

Suljen silmäni ja kuiskaan toiveen. Toiveen, joka haihtuu ilmaan hengitykseni mukana. Toiveen, joka kuultaisiin. Toiveen, joka toteutettaisiin - joka kerran minut ohjaisi oikeaan.

Muutama lumihiutale laskeutuu kasvoilleni, kylmä viima pyyhkäisee hiussuortuvan pois otsaltani. Tunnen silmieni aukeavan, katseeni kulkeutuvan kaukaisuuteen. Tunnen, kuinka vastarannan valot loistavat pimeydessä kuin kutsuen luokseen, kuin kertoen tarinaa. Tarinaa, jonka osa olisin. Tarinaa, joka jo kauan ennen syntymääni kirjoitettiin. Jep, 19 mittarissa :) Ei tunnu ihan vielä siltä, mutta onneks tässä on vielä 364 päivää aikaa saada se fiilis jostakin :)

It's my 19th birthday today :) The feeling of my last year as a teenager hasn't caught me just yet - but I hope it will at some point. Luckily I still have 364 days left before turning 20...


12 kommenttia:

 1. onnea! ihana kirjoitus. Ps. toivottavasti ei haittaa jos haastan sinut yhteen haasteeseen? ei siihen ole pakko edes vastata, en pakota ollenkaan! mutta en oikein ketään muutakaan keksinyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ei tietenkään haittaa yhtään, päinvastoin! :) ihan varma en oo että ehdinkö sitä toteuttaa, mutta aina saa haasteita jättää ja se on kiva juttu vaan!

   Poista
 2. Upeita kuvia! :) täällä olis siulle haaste: http://rosaretard.blogspot.fi/2014/01/haaste_25.html

  VastaaPoista
 3. Millä putkella tää kuva on otettu? :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava kuva! Tosi hieno!
  Sulla no selvästi silmää valokuvaukselle!
  Sulla on muutenkin tosi kiva blogi :3

  http://iftheresafuture.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.