22.4.2012

vähä soidinmenoja vähälähin tänään pitkästä aikaa kuvailemaan tarkouksena hankkia itelleni faceen uus profiilikuva. käytin aikaa vaatteiden valitsemiseen ja meikkien laittoon, nappasin mun jalustan ja uuen kaukolaukasimen mukaan ja lähin rämpimään yhen suon laitaan ja jätin mun huoneeseen hirveen kaaoksen. suunnitelmat kuitenkin muuttu kun saavuin sinne: huomasin et siellä on lintujen soidinmenot käynnissä :D siinä sai sit profiilikuva jäähä kakkoseks, koska ei tämmösiä tilaisuuksia tuu kovin usein :) kyllähän mä sinne suohon pari kertaa upposinkin ja kengät oli ihanasti täynnä jotain liejua, mut kyllä sitä pitää parin hyvän kuvan eteen vähän kärsiä :D pikkusen vaan tota tunnelmaa latisti se kun mää yritin olla mahollisimman hiljaa säikyttämättä noita joutsenia, niin sitten siinä viereises metsäs juoksee jotain nappuloita kuulapyssyjen kanssa pitää ihan törkeen metelin. ja ikäänkun siinä pyssyjen äänes ei ois ollu tarpeeks niin sit ne vielä karjuu toisilleen siellä "V***U SÄÄ OSUIT MELKEEN MUA SILMÄÄN" :D no linnut ei onneks kuitenkaan säikähtäny, mikä sinänsä oli aika ihme :D anyways mulla oli tosi kiva päivä ! :) kävin tänään aamulla juoksemassa ja mun yli lens kurkiaura :) pysähyin kattomaan sitä ja sillä hetkellä vaan iski sellanen ihanan onnellinen olo, kun huomas et muuttolinnut palaa takasin etelästä. nyt on kevät, eikä mee pitkään et on kesä :) 

Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush.


-Doug Larson


nii-in, koin ton kirjaimellisesti tänään :D tähän loppuun vielä tämmönen pieni loppukevennys.

tää on jotenkin niin koominen :D eka kattoo silleen "hei, kiva kuva joutsenesta", sit alkaa pikkuhiljaa katse kohdistuu tohon etualalle missä on sit joku retardin näkönen telkkä :D:D pieni kuvanpilaaja. toikin kai oli osa niitä soidinmenoja, ei ihan muhun iske tollanen lähestymistapa mut mikäs siinä jos telkkänaaraat tykkää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.