12.4.2012

but you're so hypnotizing...

että tää fiilis on ihana kun enää seittemän viikkoo kesälomaan ja lumet on alkanu jo sulaa :) mulla on hirveesti suunnitelmia ens kesälle, ja tuntuu et siitä tulee paras pitkään aikaan ! muutenki tuntuu et elämä hymyilee vaan ja et kaikki on vaan niin kivaa ja ihanaa :) ................paitsi tää koeviikko. eilen oli matikankoe, enkä kyl osaa yhtään sanoo et miten se meni :D huomenna ois äikän koe, mut siihen ei oikeen osaa valmistautuu mitenkään joten tänää piän ansaittuu vapaapäivää ja ehkä jossain vaiheessa luen pikkusen kemiaa. mut nyt ajatukset pois kouluhommista ! 


lueskelin tänään Just Little Things -blogia (http://justlittlethings.net/) ja löysin sieltä tämmösiä ihania pikku asioita mitkä piristää elämää :) kantsii käyä lukemassa niitä, oikeesti tulee ihana fiilis kun tajuu sen et mite pienet asiat voi tehä ihmisen iloseks :)


joo, tiiän että näitä tuli ihan törkeesti (tarkemmin sanottuna 53) mut en osannu valita noista, kaikki on vaan niin ihania asioita elämässä jotka tekee mut tosi onnelliseks :) ihanniinku sitä sanotaan: 

"pienikin voi olla suurta" :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä että sulla menee taas paremmin ja oot ilonen :)

    VastaaPoista
  2. jep :) jonku aikaa siinä meni mut nytte on kaikki taas onneks hyvi :):)

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.