22.6.2015

Landeilua


Ne jotka mut tuntee, tietää, että oon viettänyt melkein puolet mun elämästä pohojammaan peltomaisemissa, vaikken siellä koskaan ookaan asunut. Joistakin ehkä muutamantuhannen asukkaan paikkakunta voi tuntua... no, tuppukylältä ja suurkaupunkien meno houkuttelis paljon enemmän, mutta mä oon aina rakastanut sitä fiilistä, kun traktorinmunia (niitä valkosia heinäpaaleja) alkaa tulla vastaan, puhetyyli muuttuu pikkuhiljaa pohojalaaseks, töyhtöhyypät rääkyy ja kaikki on niin kivan huoletonta. Siks mä päätinkin tossa reilu viikko sitten ottaa ja tehdä pienen miniloman itekseni landelle. En mä siellä viittä päivää enempää ehtinyt olla juhannuskiireiden takia, mutta jo se muutama päivä siellä tuntui ihan älyttömän ihanalta ja vahvisti vaan mun haavetta siitä, notta joskus mä pistän pystyyn oman farmin xdAiniin, ps.

VIIIIIIIIIS PÄIVÄÄÄÄÄÄ JÄLJELLÄÄÄÄÄ
(livenationfinlandin kilpailukuva)14 kommenttia:

 1. Voidaan perustaa yhteinen farmi, mä oon ainakin messissä! Ja lehmiä ja kanoja ja possuja olla pitää, varsinkin pikkupossuja! Haha, ei vaan sitä piti sanoa että ihania kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah jes parasta!! :) kiitos ihana! <3

   Poista
 2. AIVAN UPEITA KUVIA ;____; En ymmärä, MITEN osaat kuvata näin HYVIN?! MITEN?! KERRO MULLE HETI NYT ♥______♥

  Mun juhannus meni marsua rapsutellessa... marsuni, Molly, nimittäin viedään ensi perjantaina 26.6 lopetettavaksi. Onhan se jo 8v vanha mutta... en olisi halunnut että se kuolee koskaan ;_; Mollylla on siis kasvain mahassa ja nyt se kasvain on päässyt liian suureksi, niin suureksi että se haittaa Mollyn liikkumista. Yääh. ;_; ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ää kiitos ihan hirmusesti!! <3 voi eikä, oon ihan hirmu pahoillani Mollysta :( :( lemmikin menettäminen on ihan kamalaa, mullekin aikanaan omien hamstereiden kuolema oli ihan hirvee paikka :( mä oon kuitenkin varma, että se eli parhaan mahdollisen elämän teiän luona ja sai lähtee kivuttomasti niiden samojen ihmisten lähellä, ketkä teki sen onnelliseks kaheksan pitkää vuotta<3

   Poista
 3. Terrific photographs as always.
  I am curious to know what kind of bird that is in the last photograph.
  At first I thought it was a seagull, but after looking at it again, I am thinking it is something else, although not entirely sure what.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Steven! :) it's a Northern lapwing!

   Poista
 4. Vau, oon sanaton! aivan upeita kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Millon uutta postausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYT!! :D ja kuvapostauksia on tulossa!!

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.