11.4.2015

London 2015 part 2/2

Nyt olis lopultakin vuorossa Lontoon reissun toinen osa! Eka osa löytyy täältä: London 2015 part 1/2

29.1.

Aamupalan jälkeen lähdettiin Katsun kanssa Madame Tussaudsiin. Kierreltiin siellä aikamme ja otettiin yhteiskuvia "julkkisten" kanssa. Lisäksi käytiin Scream-kauhuosastolla, missä vahanukkejen seassa oli eläviä ihmisiä, jotka sitten hyppäs jostain nurkan takaa säikyttelemään - eli toisin sanoen kuljin koko matkan silmät puoliummessa, kädet korvilla ja Katsun kyljessä kiinni. :D Säikyn kaikkea vähän turhankin helposti... (Nimimerkki putosin tuolilta eilen jäätävän huudon saattelemana kun pappa koputti mun ikkunaan)

Kuvia on tuolta vahakabinetista ihan kiitettävästi, mutta isken tähän vaan pari tai luette tätä postausta vielä huomennakin. Kyseistä paikkaa voin kyllä ihan suositella, vaikka se nyt onkin sellainen perus turistikohde. Oli oikeasti tosi kivaa päästä kävelemään julkkisten keskellä, vaikka vähän jäykän näköstä sakkia olivatkin... :D

Kuvan pääpointtihan on sitten toi mun Potter-villatakki.
Ja kyllä. Oon hajalla siitä että Zayn lähti :(


Vahakabinetin jälkeen lähdettiin käymään Natural History Museumissa. Oltiin siellä melko aliravittujen dinosaurusten keskellä reilun tunnin ajan, minkä jälkeen lähdettiin hetkeksi vielä shoppailemaan.




Illalla me lähdettiin käymään Leijonakuningas-musikaalissa, joka oli ehkä yksi koko reissun odotetuimmista tapahtumista. Mä oon tunnetusti yks maailman isoimmista Disney-faneista ja muistan varsinkin Leijonakuninkaan jokaisen replan ja laulun ulkoa, joten sen näkeminen ihan uudenlaisessa muodossa oli tosi hieno kokemus. Ja kyllä, pillitin ihan liikaa. Jo siinä AAAAATSIBENGAAAA:n kohdalla.

Harmi vaan, ettei siellä saanut kuvata :(



30.1.

Reissun viimeisenä kokonaisena päivänä ehdittiin tehdä tosi paljon.

Aamusta lähdettiin käymään London Eyessa ja en voi mitenkään kuvailla sitä, kuinka upeat ne maisemat oli. Toivottavasti kuvista kuitenkin välittyy edes vähäsen :)



Kierroksen jälkeen suunnattiin Big Benin lähistölle ottamaan perinteiset puhelinkoppikuvat. Haha, voi että mua turhautti kun yritin saada yhden kuvan ilman ketään poseeraamassa sen pömpelin kyljessä. Löysin täydellisellä paikalla olevan kopin, kun samaan aikaan paikalle tuli n. 15 tytön porukka. Ja voi kyllä. Kaikki kuvautti ensin yksitellen itseään siinä, sen jälkeen toistensa kanssa. Sen jälkeen pienissä porukoissa. Sen jälkeen sama uudestaan. Mä seisoin siinä jonossa varmaan 20 minuuttia yhden kuvan takia......... Mutta en voi valittaa, ite oon ihan samanlainen :D




Iltapäivällä lähdettiin Piccadilly Circusin kautta ehkä Lontoon kauneimpaan kaupunginosaan, Notting Hilliin. Toi paikka on ollut mun bucket listillä jo pitkään, koska siinä on vaan jotakin taianomaista. Se ei tunnu yhtään Lontoolta, ikään kuin se olis oma pieni kylänsä suojassa suurkaupungin vilinältä. Värikkäät talot ja ihana Portobellon markettikuja, voi että tuonne mä haluan uudestaan.



Iltapäivän loppupuolella suunnattiin vielä British Museumiin katselemaan muumioita, mutta väsähdettiin melko nopeasti. Mä varsinkin lähemmäs 10kg kantamusteni kanssa. Sillä hetkellä kadutti, että en jättänyt kameranjalustaa kotiin.

Katumus katosi kuitenkin illalla, kun lähdettiin kuvailemaan Lontoon yötä. Kykin samassa kohdassa varmaan puoli tuntia virittelemässä kuvaa siten, että sain Tower Bridgen sillankaaret osumaan täsmälleen kuvan molempiin nurkkiin ja jalkakäytävän menemään yhdensuuntaisesti kuvan reunan kanssa. Katsulle iso kiitos kärsivällisyydestä... :D



Mä halusin ottaa matkalla pari tuollaista sateenvarjokuvaa, ja toista niistä päädyttiin ottamaan juurikin kyseisenä perjantai-iltana metroasemalle. Saatiin kyllä joku vartija tuosta hyvästä peräämme; ilmeisesti jalustaa ei saa käyttää laiturilla...


31.1.


Aamulla hotellista lähtiessä oli tosi kiva tajuta se, että oli ehtinyt käydä kaikissa paikoissa, missä meinasikin. Mietin siinä sitä, että mä Lontooseen tahdon uudestaankin vielä joskus, mutta tällä kertaa en halua viettää mun koko lomaa siellä. Mä haluan kierrellä Englannin maalaisseutua ja käydä Skotlannissa.

Tää reissu oli kuitenkin ihan uskomaton. En olis voinut toivoa parempaa tapaa viettää synttäreitä, kun ottaa ja lähteä parhaan kaverin kanssa ekaa kertaa kahdestaan reissuun. Tuli tosi itsenäinen olo, kun huomasi, että hei - mä pärjään. Tai no, en tiedä miten asian laita olis ollut, jos mulla ei olis ollut Katsua matkassa mukana... Kaikki, jotka mut tuntee, tietää, että oon luultavasti juossut jänispuku päällä ympäri Prismaa silloin, kun suuntavaistoa jaettiin.

Kaiken kaikkiaan, Lontoo on upea paikka. Suosittelen ehdottomasti käymään siellä, jos vain sellainen mahdollisuus tulee.

- Ja jos joku tahtoo matkaseuraa Potter-studioille (khehe, click), I'm definitely in.


16 kommenttia:

  1. Apua miten upeita kuvia! Tahtoisin niin kovasti Lontooseen, nää kuvat ei yhtään helpottanut sitä :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) Lontoo on kyl ihan uskomattoman ihana kaupunki, kannattaa ehottomasti käydä :)

      Poista
  2. Upeita kuvia ja ihanasti kirjoitettu postaus! :)

    VastaaPoista
  3. Woah! Oon ihan sanaton, vau! Mä vaan rakastan sun kuvia niin vietävästi :---)

    ps. lupaan ilmoittaa, jos joskus saan rahaa matkustamiseen, koska Potter-studio on todellakin matkakohteena!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ää ihana kiitos! :) tosi kiva saada tämmöstä palautetta :) ja joo Potterila on ehdoton!! kerro vaan koska lähetään xD

      Poista
  4. oi vitsi mitä kuvia! ♥ Itse en oo mikään erityinen Potter-fani, vaikka leffoista tykkäänkin, mutta silti ois joskus ihana päästä käymään Potter-studiolla. Oon tosi monesta blogista katellu kuvia ja lukenut siitä, ja aina vaan innostus kasvaa lähtä!


    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon<3 ja joo se oli kyl ihan huikee paikka! elokuvia osaa kattoo nyt ihan uudella tavalla kun on nähny ne kaikki jutut siellä takana :D

      Poista
  5. Huh kuinka upeita kuvia! ♥ kauhee Lontoo-ikävä tuli :'')

    VastaaPoista
  6. vähän tunnelmallisia noi sateenvarjokuvat! kaikki kuvat on kyllä tosi hienoja:)

    VastaaPoista
  7. Upeita kuvia oot ottanut lontoosta!:)

    VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.