23.1.2015

Kuvia ja kuulumisia
Täytin eilen 20 vuotta. Tosi outo olo, vaikkei toi luku oo vielä ees mikään kovin suuri... Nyt on oikeesti jo aika itsenäinen ja aikuinen fiilis (paitsi Millan seurassa) - ja se vaan vahvistuu ens viikolla, koska.....MÄ LÄHDEN LONTOOSEEN!En muista oonko tästä aiemmin blogin puolella maininnut, mutta viime syksynä päätettiin Katsun kanssa, että mun 20v synttäreiden aikoihin lähdetään juhlistamaan sitä kahdestaan vähän Jyväskylän ulkopuolelle. Mietittiin sitten siinä kaikkien kohteiden välillä, ja tultiin melko pian siihen tulokseen, että London it is. 

Me lähdetään sinne ens viikon tiistaina, joten en varmaankaan ehdi postailemaan enää ennen sitä. Tän meidän vähän alle viikon kestävän reissun aikana olis tarkoitus käydä erilaisissa museoissa, London Eyessä, vahakabinetissa, Leijonakuningas-musikaalissa ja Warner Brosin studiolla katsomassa Harry Potter -elokuvien kulisseja. (Haha, ikuisena Potta-fanina oon tästä ihan innoissani...) Lisäks jos ehditään, niin Notting Hill olis ihan superkiva nähdä. 

Mun seuraava postaus tuleekin sitten varmaan olemaan loputon kuvaspygäys Briteistä, joten stay tuned ja heipsis siihen asti :)


6 kommenttia:

 1. Myöhäiset synttärionnittelut! Lontoo on ihana paikka, asuin siellä kolme kuukautta ja ehdin sinä aikana käydä tsekkaamassa muun muassa tuon Leijonakuningas-musikaalin, HP-studion ja Notting Hillin, niin että voin suositella lämpimästi ainakin niitä kaikkia :-) Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti! :) eivitsi, hyvä tietää että joku muukin on tykänny!! :) varmaan ollu ihanaa toi Lontoossa asuminen!

   Poista
 2. Synttärionnea ja oikein mukavaa reissua! :) Mäkin haluun HP-studioon, kateus! ;__; :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos<3 hahah voi eikä, toivottavasti säkin pääset joskus :)

   Poista
 3. woooooou niiin ihanan näköstä !!!

  - nora
  www.uploading-my-mind.blogspot.fi

  VastaaPoista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.