4.12.2014

December full of kindness – Part 1

Tästä lähtee mun ja Juhon joulukuinen Random acts of kindness -projekti! Tarkotuksena on siis osottaa oma kiitollisuutensa kaikista elämän hyvistä asioista tekemällä 24 päivän ajan ainakin yksi hyvä teko päivittäin. Eka video nyt tuli julkaistua pari päivää myöhässä, mutta eiköhän tää tästä lähde sujumaan :)

4 kommenttia:

 1. Okei, nyt kati sun pisteet (jotka on muutenkin ollu aika korkeella) nousi aikamoisen pykälän. Tääkin projekti on loppujenlopuksi niin pieni asia toteuttaa, mutta kuin paljon se tuottaakaan iloa muille! Nimenomaan kulkee käsikädessä mun moton: "jos et voi pelastaa koko maailmaa, niin pelasta edes yhden lapsen henki." Kanssa. Oot ihana <3 ja vitsi sait mun huulille hymyn pelkästään sillä, että sanoit olevas nyt onnellinen :) ihanaa joulua sulle kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 ihana kommentti jälleen kerran ihanalta ihmiseltä :) sitä samaa sulle <3

   Poista
 2. Arvostan ihan kamalasti! Pitäis vaan iteki ottaa niskasta kiinni ja ryhtyä tuumasta toimeen. Ei mikään saa paremmalle mielelle kun yllätys, vaikka miten pieni ja mitätön se sulle tuntuis olevan, jollekin muulle se voi olla tosi iso juttu. Musta on niin hienoa, että maailmassa silti on vielä tommosia ihmisiä, esimerkiks sä, kaikkee toivoa ei oo menetetty! Tuli vaan niin hyvä mieli tästä videosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 ihana kommentti, tosi upeeta kuulla et ajattelet noin! :)

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.