4.4.2014

Kun aurinko nousee
Katselen rikkoutunutta jäätä ja vapaata virtaa, joka onnellisena kulkee ohitseni. Vapaana, täynnä voimaa, täynnä puhtautta. Valmiina kevääseen, valmiina uuteen alkuun. Katselen väsymätöntä vettä, joka pyyhkii edellään teräviä risuja ja soraisia penkereitä. Vettä, joka pehmeydellään kulkeutuu ajatuksiini - saaden minut unohtamaan menneet, keskittymään vain siihen hetkeen. 

Katselen pilven takaa esiin tulevaa aurinkoa, joka kirkastaa päiväni. Liian kauan olen odottanut sen näkemistä ja lämmöntunnetta kasvoillani. Jokainen säde pyyhkii mielestäni viimeisetkin murheet, poskiltani viimeisetkin kyyneleet. Olen keskellä uutta syntymää ja tietään kulkevaa elämää, jonka suunta ei olisi enää alaspäin. En pelkää. Aurinko on tullut noustakseen. 

Kuten minäkin. 4 kommenttia:

 1. miten tollaisia vesikuvia saa kuvattua, kun mulla aina noi ylivalottuu? :)
  Olis kiva jos antaisit vinkkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellet iltahämärissä haluu kuvailla, sun pitää hankkia harmaasuodin :/ Itelläni on Hoyan ND400, toimii superhyvin ja estää ylivalottuneisuuden kokonaan mikäli on oikeet asetukset :) mulla on esimerkiks tässä kuvassa 15sek valotus + ISO 100 ja f/18 :)

   Poista

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.