12.9.2012

voitasko kelata aikaa pari viikkoo eteenpäin?

tiiän, tällä hetkellä mun pitäis olla tekemässä kaikkee muuta kun kirjottamassa mun blogiin. mulla on ylihuomenna matikan koe, joka menee miten menee. ens viikon kemian koe pelottaa sata kertaa enemmän.

tein vaan just äsken neljä tuntia putkeen kouluhommia, joten ehkä pieni breikki on sallittu mulle :) äsken oli tosi kaunis auringonlasku ja oli ihan hirmu rentouttavaa vaan kattoo miten taivas on punertava ja tuntee miten puitten lehdistä putoilee vesipisaroita päälaelle :)


ja tätä kuvaa ei tosiaan oo muokattu muutenkun vähän kontrastia lisätty noihin puihin :)

mut nyt olis sit aika palata takasin matikan kimppuu, tarvittin vaan pikku hengähdystauon. lupaan laittaa postauksia enemmän heti ens viikon jälkeen! :) jos on jotain toivepostauksia niin pistäkää tähän postaukseen kommentteja! sen videopostauksen teen niistä kysymyspostauksen vastauksista heti kun nää kokeet on ohi.


PS ! Käykää kaikki tykkäämässä facebookissa TÄSTÄ yrityksestä! Brillo NY on siis kolmen kauppaoppilaitoksella toista vuotta opiskelevan tytön perustama  yritys, josta saa kaikennäkösiä koruja sekä juhlaan että arkeen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D7000
Nikon D800

Ellei toisin mainita, on jokainen tällä sivulla esiintyvä kuva itse ottamani ja täten siis suojattu tekijäinoikeuslain mukaisesti.