28.2.2012

kuvailua

täs muutamia kuvia eiliseltä :) en ehi kirjottelemaan enempiä nytkun alan lähettää kesätyöhakemuksia :)

osmankäämit on oikeesti ehkä maailman hassuimman näkösiä tähä vuodenaikaa :D




27.2.2012

bye bye stress, ei tuu ikävä.

hei mikä on tää ihana fiilis kun ei tarvi mennä kouluun ja saa nukkuu niin pitkään kun haluu? <3 mää olin niin tän loman tarpeessa, toi koeviikko oli ihan yhtä tuskaa kun joka ilta meni ainaki kahteentoista asti illalla ennenkun pääsin nukkumaan ja joka aamu kuudelta ylös... ja se väsymys kyl näky mun pärjäämisessä, tuntu ettei mikään koe menny oikeen nappiin ja matikan koe varsinkin tais mennä aika huonosti. harkittin pari kertaa siinä kokeessa et oisin heittäny opelle tyhjän paperin ja menny suoraan uusintaan, mut ei mun hermot ois kestäny lomalla lukemista :D mut nyt en jaksa murhetia tollasilla, kaikki kokeet on ohi ja seuraaviin on aikaa :) nyt otan vaan rennosti ja teen kaikkee mitä oon halunnu kiireen keskellä tehä!


eilisen vietin kamera kädessä kun VIHDOINKIN on aikaa kuvailla ja sit vaan olin ja rentouduin :) tän aamun oon vaan opetellu käyttämään photoshoppia (toi alla oleva kuva on muokattu sillä) ja kuunnellu mahollisimman kovalla One Direcionia ja laulanu (epävireisesti) mukana kun äiskä ja iskä on kaupassa ja saan olla ihan itekseen(: 




tänään jos on aikaa ois tarkotus käyä ottamassa mulle korvikset! :) oon pitkään miettiny sitä et hankkisinko vai enkö, kun ei ne nyt mitkään välttämättömät oo ja oon pärjänny nää 17 vuotta ihan hyvin ilmankin, mut kun mää katoin wanhojen päivänä kaikkia tyttöjä jotka oli ihan tajuttoman kauniita niissä prinsessamekoissaan ja kimaltelevissa koruissaan niin tuli vaan sellanen olo et mäkin haluun näyttää yhtä prinsessalta ja käyttää yhtä ihania koruja ja korvikset kuuluu niihi :)




yks ihana asia lomassa on se et ei tarvi välittää yhtään et miltä näyttää ! voi olla ihan rauhassa vaikka koko päivän harjaamatta hiuksia ja meikkaamatta ja käyttää mahollisimman rentoja vaatteita ja vaan olla :) mun ehoton rakkauslomapaita on toi äiskän tekemä villapaita, se on vaan niin ihanan lämmin ja rento ja noi värit on ihanan pirteet :)


täs mä pirteenä.


ja täs tälleen vertailukohtana vielä fiilis muutama päivä sitten kun loma ei ollu vielä alkanu ja pänttäsin yheltätoista illalla 1600-luvun aatteita ja tyylisuuntia:

täs mä yritän olla pirtee.

mut nyt on vapaata ja pääsen varmaan postailemaankin vähän useemmin kun viime aikoina :) yay :)

hyvää hiihtolomaa kaikille keillä semmonen on! :)


19.2.2012

20 facts

1. Oon lukion ykkösellä.
2. Meen ens kesänä Kanarialle (taas)
3. Mulla on kissa:>
4. Ens viikolla on koeviikko enkä oo koskaan valmistautunu kokeisii yhtä vähä ku nyt :D hieman pelottaa.
5. En juo kahvia tai teetä ja en tykkää siitä itessäni, koska se on niin aaaawkwaaard-tilanne kun on jossain kylässä ja siellä kysytään "otatko kahvia vai teetä?" -"öööö...." :D
6. Oon onnellisempi kun koskaan aikasemmin :)



7. Teen tämmöstä tylsää täytepostausta koska pakko päästä postaamaan vaikka ideat on loppu :D hiihtolomalla panostan tähä blogii vähä enemmä!
8. En oo koskaa värjänny mun hiuksia.
9. Mun toinen etuhammas on kuollu koska siihen tuli pulpetinkansi kolkkiluokalla.
10. Mulla on yli 20 lempinimee enkä muista läheskään kaikkia.



11. Mulla on edelleen kuhmu otsassa siitä kun juoksin lyhtypylvästä päin viime keväänä.
12. Haluun lääkäriks.
13. One Direction on ehkä paras bändi ikinä<3






14. Haluisin kummilapsen World Visionin kautta Kolumbiasta tai Perusta :)
15. Itken välillä vähän turhankin helposti.
16. Tykkään laulaa mut taidot on sit eri asia... :D
17. Rakastan valokuvaamista mut mulla on sille nykysin ihan liian vähän aikaa :(




18. Oon oikeesti ehkä maailman tapaturma-alttein ihminen.
19. Oon tutustunu viimesen puolen vuoden aikana sellasiin ihmisiin joita ilman en osais enää elää :)
20. Mulla on maailman ihanin poikaystävä<3



kuvat weheartit koska täl uuel koneel ei oo vielä yhtään ite otettuja.

6.2.2012

I'm forever keeping my angel close


aika moni on varmaan kuullu tän Chris Medinan kappaleen?

ihan hullun ihana kappale, ihana sävel ja vielä ihanammat sanat, jotka tänään aukes mulle kokonaan ja sai mut itkemään ihan tajuttomasti. tajusin, et kenelle Chris oikeesti laulaa tässä kappaleessa. jos ootte kattonu American Idolia niin tiiätte varmaan, et koe-esiintymisen aikoihin Chris oli kihloissa Juliana- nimisen naisen kanssa... syy siihen, miksei ne ollu vielä menny naimisiin oli se, et Juliana oli joutunu onnettomuuteen vähän ennen häitä ja loukkaantunu niin pahasti, että se, et se ylipäätään vielä heräis joskus, olis jo todelline ihme. Chris vietti joka ikisen hetken Julianan vierellä luopumatta koskaan siitä toivosta, et se heräis joku päivä. yks päivä Chrisin rukouksiin vastattiin, ja Juliana heräs, mikä oli ihan uskomatonta ja kaikkien lääkärien ennustusten vastasta. sillä oli kuitenkin tullu siitä onnettomuudesta sen tasonen aivovamma, ettei se enää koskaan tulis olemaan ennallaan. meistä kukaan ei varmaan osaa samaistuu tohon tilanteeseen, ellei sit ite oo kokenu jotain vastaavaa. tossa tilanteessa Chris joutu saman vaikeen kysymyksen eteen, mikä meiän kaikkien mielessä varmaan kävis jossain vaiheessa:

"Lähenkö menemään, vai jäänkö sen ihmisen vierelle, ketä rakastan yli kaiken, vaikkei elämä tulis enää koskaan olemaan samanlaista kuin ennen?"

Chris jäi Julianan vierelle. Se sano tuolla koe-esiintymisessä "What kind of guy would I be if I walked out when she needed me the most?" ja melkeen sanasta sanaan toi sama lause esiintyy tossa sen kappaleessa. noi kappaleen sanat on ehkä kauneimmat mitä tiiän, ja vaikka mulla on kyyneleet silmis ja kauhee myötäsuru Chrisin, Julianan ja kaikkien niitten läheisten puolesta, niin silti päällimmäisenä mää tunnen ehkä kaikkein suurinta mahollista arvostusta Chrisia kohtaan. kuinka moni oikeesti jäis tollases tilantees sen toisen vierelle välittämättä siitä, ettei se koskaan parane täysin? sitkun youtubeen tulee vielä noita täysin asiattomia kommentteja missä tota haukutaan feikiks ja homoks ja väitetään, et toi kaikki on pelkkää kusetusta, niin en vaan voi ymmärtää. sellaset jotka noin sanoo, ei vaan voi ymmärtää sitä tilannetta mihin Chris ja Juliana on joutunu. ei ne varmaan koskaan osannu oottaa, et yks päivä valmistellaan häitä onnellisena yhessä, ja seuraavana päivänä itketään sairaalasängyn vieressä ja rukoillaan ihmettä. ei kukaan osaa valmistautuu tollaseen. ja se, et Chris jäi Julianan vierelle, on mun mielestä ihan uskomattoman hienoo. ja kun näitä kappaleen sanoja lukee, niin alkaa itkettää ihan vaan siks, et on olemassa noin upeita ihmisiä kun Chris.


"Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name
You'll see

How every single promise I'll keep
'Cause what kind of guy would I be
If I was to leave
When you need me most?

What are words
If you really don't mean them when you say them?
What are words
If they're only for good times, then they don't?

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent
Just for me and I know I'm meant
To be where I am
And I'm gonna be

Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave
When she needs me most

What are words
If you really don't mean them when you say them?
What are words
If they're only for good times, then they don't?

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here
Forever more

Every single promise I keep
'Cause what kind of guy would I be
If I was to leave
When you need me most?

I'm forever keeping my angel close"

ihanat sanat, ei voi muuta sanoo. tässä vielä se Chrisin koe-esiintyminen, jos joku ei oo vielä nähny :)

http://www.youtube.com/watch?v=K1qtf-qJpnM

upee ihminen ja upee ääni, taisin löytää yhen uuen lempparilaulajan Michael Jacksonin, Enriquen ja One Directionin rinnalle :)