24.10.2011

äänestäkää !

hohou, en ehi tän ihmeempiä nyt kirjotella, koska koeviikko lähestyy LIIAN NOPEESTI ja oon kerranki ahkera ja meen lukemaa : D kuvia viimepäiviltä tulee sitkun ehin postaamaan, mut siihen voi nyt mennä melko kauan : s mut niitä ootellessa voisitte käyä äänestämässä TÄTÄ KUVAATÄTÄ KUVAA JA TÄTÄ KUVAA tollases yhes valokuvauskilpailus johon nyt huviksee osallistuin : D

mut siihe asti adios !





18.10.2011

ämpärilline vettä päähä.

hohou ihmiset : )

oon ollu pari viimepäivää kokoajan menossa jossakin nii ei oo tullu paljon kirjoteltuu : ) lauantai meni ihan perus kotosalla, mut sit sunnuntaina lähettiin käymään mummulassa, ja matkalla sinne nähtiin kaks hirvee ! katoin ensi ku siellä jossain 100m päässä meiän autosta joku ruskee möykky alko vetää tien yli et onks toi koira vai mikä, mut sit äiti alkaa huutaa et "HIRVIÄ!!" : DD sen tien yli meni ekaks mammahirvi ja sit sen peräs tuli ihan älyttömän sulonen sellanen pikkuhirvi<3 harmittaa vaa etten saanu yhtään kunnollista kuvaa niistä, vaikka ne oli tosi lähellä, mutkun teleobsi jäi kotiin ja liikkuvasta autosta on vähä paha ottaa kuvia : (



no sitten siellä perillä näin mummua, serkkuja ja muita sukulaisia ja ihan vaan syötiin ja juteltiin ja oli tosi kivaa : ) eipä siinä sen enempiä : )


mä oon aina tienny et oon kuvaukselline.


no sitte eilen käytiin Katsun kans vähän kaupoissa kierteleen tänä perjantaina tapahtuvaa juttua varten josta ehkä lisää myöhemmin ; ) ja sitte tein vähäsen kouluhommii ja luin yhtä äikän kirjaa (Vikas Swarupin Tyhjentävä vastaus - Kuka voittaa miljardin?) mikä pitäis ens viikoks saada luettuu.... ei tuu onnistumaa : D vaikka se kirja oikeestaa onki aika hyvä : ) sen pohjalta on tehty se Slummien miljonääri-elokuva, eli oikeestaan tiiän ne pääpiirteet et mitä siinä kirjassa tapahtuu, mut on se silti kiva lukee : )

no sitte tää päivä meniki suurimmaks osaks Janken kans kuvaillessa ; ) ja Jankkeha oli taas kerra iha loistava malli ja noi kuvat siitä on ihan uskomattoman kauniita : ) oli ihan hullun ihanaa nähä mun tyttöstä pitkästä aikaa oikeen kunnolla, koska viimeks näin sen vaan ohimennen ruokalan jonossa mut sillon tosin halasin siltä suolet pihalle :-------------D mut nyt oli ihana vaa jutella iha niitä näitä : ) mutjoo nyt niitä kuvia ! : D noi merenneitokuvat on mun lemppareita, vaikka tietysti kaikki on hullun kauniita koska malli oli nii hyvä ; ) niitten ottamine oli kyl vaan Janken osalta aika haastavaa, koska ulkona oli melko vilposta VARSINKIN JOS ON KAADETTU ÄMPÄRILLINE VETTÄ PÄÄHÄ : DD mut onneks se oli lämpöstä : D muthei kertokaa omat lempparit !! : )

















13.10.2011

1 day left....

......ja sitte se ois syysloma ! jotenki menny ihan hirmu nopeesti aika nyt :o tai jotenki tuntuu siltä et ei oo ees loman tarpeessa vielä : D johtuu varmaa osittai siitä et mulla on vaan niin hullun hyvä fiilis lukiosta nyt ! : ) meillä oli eilen luokkailta ja siellä oli ihan hullun kivaa ! : ) kukaa ei jääny ulkopuoliseks ja kaikki vaan hengas yhessä ja nauro : ) oli oikeesti ekaa kertaa varmaa sellane iha reilun paska fiilis ku piti lähtee koulusta sit illalla seittemä aikoihin pois ku ois halunnu jäähä vielä paljo pitemmäks aikaa : D ihan oikeesti meiän luokka on vaan yksinkertasesti niin hullun ihana : ) kaikki on sillee samanhenkisii ja tulee hyvi toimee keskenää ja voi olla iha rauhassa oma ittensä ilma mitää sellasta pelkoo et mitä muut aattelee : ) jännitin vähäse lukioon menemistä sillon kun kesä oli loppumassa, ja iskä sano mulle sillon et lukioaika tulee oleen yks elämän parhaista vuosista, mut en ois uskonu et se fiilis iskee päälle jo 2kk koulun alkamisesta ! ja tottakai se tulee olee tietysti vaikeetakin, mut onneks vielä kaikki on ollu aika helppoo : )




hmm, mitäs vielä : D ainii ! näin viikonloppuna sofiee ja käytiin kuvailemassa sen kanssa ( : oli ihan hullun ihana nähä pitkästä aikaa ja puhuu ihan niitä näitä, koska nähtiin viimeks yli vuos sitte : / pikkusena oltiin tosi paljon yhessä koska sofie asu mun naapurissa, mut sitte se otti ja muutti ja sit ollaanki nähty aika harvoi : /






mutta tässäpätää ois tälläkertaa, voisin lähtee lukeen enkun sanoja koska mulla on sanis huomenna.... jotenki oon ottanu nyt hirmu rennosti näitte kokeitte kans enkä oo stressannu yhtää, mikä on huikee muutos viimevuotee : ) mutta nyt lopetan tän lukiohehkutuksen ! : D heippaihmiset ja hyvää syyslomaa<3

8.10.2011

castle made of sand

no jatketaa nyt sit tällä kysymys/vastaus-linjalla ku kerra vauhtii päästii :--D eli suomeks sanottuna mulla ei oo mitää hajua et mistä postaisin : D ja noi kuvat on viimekesän Kanarianreissulta :----) ps oonko koskaa sanonu että en tykkää tästä bloggerin tekstinkäsittelyohjelmasta ku noi kuvat hyppii minne sattuu ja sit se teksti on jossai kilometrin päässä niitte alapuolella<3....


Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
- riippuu iha tilanteesta : ) normikoulupäivänä ehkä puol tuntii max, mut jos on jotkut juhlat tai jotai nii 1-2h.

Tyttömäisin tapasi?
- varmaa meikkaamine? : D entiiämuita : P

Lempihajuvesi?
- christina aguileran inspire

Monetko kengät omistat?
- 10 tai 11 : P

Käytkö kirpputoreilla?
- en oikeestaa : d






Ajatko isin ostamalla autolla?
- jotenki tuntuu etten tuu saamaa omaa autoo :-----D

Nauhoitatko Salatut Elämät?
- en kato : P

Päivittäiset kauneus -rutiinisi?
- no jos aattelee arkipäivii nii hiustenlaitto meikkaamine ja sit ihan perus peseytymiset yms : P

Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
- oikeestaa melko harvoi : ) ehkä kerran 2 tai 3 kk. 



Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
- cosmopolitan

Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
- no on tuol tollane Kanarial otettu kuva missä on iskä on äitin kans : ) mut ei oikeestaa muuta

Millainen on vaatekaappisi?
- ei oo vaatekaappii vaan vaatehuone, ja siel on äitin ja iskänki vaatteita eli se on aika täys : D

Panostatko sisustukseen?
- en kauheesti mut välillä tulee sellane sisustusvimma : D

Montako peiliä huoneessasi on ?
- seinällä yks ja kirjahyllys yks.





































Entä lempiohjelmana Sinkkuelämää?
- inte

Millainen on ystäväpiirisi?
- tollanen just sopivan kokone :---)

Mikä biisi soi tällä hetkellä?
- Natalia Kills - Mirrors

Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
- no kesäsi aurinkoo : d

Penkkiurheilu on asia mitä et yksinkertaisesti pysty käsittämään?
- no emmätiiä oikee : D



Lukeeko Facebook -tiedoissasi harrastuksena shoppailu?
- inte

Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnittelijana, muotisuunnittelijana, lentoemäntänä tai pr-hommissa?
- ei : P oikeestaan se lääkäri on ainoo mitä tällä hetkellä haluisin tehä.

Hiustuote mitä ilman et pystyisi elämään?
- shampoo : D

Käytätkö samoja vaatteita arkena ja viihteelle lähtiessä?
- juuuuu

Kuinka paljon omistat vaatteita?
- iha sopivasti : P

Käytätkö koruja?
- kaulakoruja joo ja joskus rannekoruja

Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
- tarviiko tähä ees vastata?<3 :------D

Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
- Millalle en :--( mikä ei oo kiva juttu :--( mut Katsulle oikeestaan lähes poikkeuksetta joo : D

Teetkö heräteostoksia?
- no en kovi usei : )




4.10.2011

sä kysyt, mä vastaan

noniin heippa ! : ) mun piti tehä näistä vastauksista videopostaus kun sitä oli toivottu mut mun kamera ei nyt näköjään haluu kuvata sellasta 9min videoo kokonaan, joten mää nyt vaan yksinkertasesti luovutan enkä yritä enää kuvata sitä : / yritin meinaan kuvata sitä varmaan 10 kertaa ( = puoltoista tuntia jote väsähin ja ääni alko kärsii : D) ja about 80% niistä kuvauskerroista huomasin kun aloin kattoo sitä videoo et se oli lopettanu tallentamisen siinä 20 sekunnin kohalla, eli olin puhunu reilu 8 minuuttia turhaan itekseni : D mutjoo teen sen videopostauksen jostakin muusta aiheesta sit heti kun mun kamera suostuu tekeen yhteistyötä mun kans : )

mutta nyt näitä vastauksia ! : ) jos en oo johonkin vastannu nii oon joko a) unohtanu tai b) en oo vaan jostain syystä halunnu sitä tietoo täällä jakaa : ) mut yritin vastailla mahollisimman hyvin( :


Lempileffa? no niitä on aika monta : ) kaikki Disney-leffat on tietysti hyviä ; ) ja sit Forrest Gump, Titanic, Potterit (varsinki vika !) jaaaaa sitte jotkut komediat : )

Lempikirja? no siis mää en kauheesti lue vapaa-ajalla : P et oikeestaan ainoot kirjat mitä oon lukenu pakollisten äikänkirjojen lisäks on Potterit, Universumin Tomu -trilogia,  Twilight 2,3 ja 4, plus sit joitain yksittäisii kirjoja joskus, ja noista parhaita on Potterit : )

Paras kaveri? no niitä on oikeestaan kaks : ) Milla ja Katsu : ) ja niistä kahesta onkin tehty postaus TÄÄLLÄ et jos haluutte tietää enemmän et miten tavattiin ja muuta sellasta nii eikun lukemaan ; )

Lempivaate? varmaankin toi mun mustavalkonen ruutupaita tai sit toi Kanarialta ostettu mekko  : ) tykkään molemmista ihan hullusti : ) ja sanoja painamalla pääsee niihin postauksiin et missä noi vaatteet näkyy : )

Lemmikit? kisumisu<3

 Harrastukset? valokuvaus, kavereitten kans oleminen, kissanhoito ja lenkkeily : ) tällä hetkellä ei oo mitään virallista harrastusta, mut jos kiinnostaa tietää niistä kaikista asioista mitä oon harrastanu nii niistä lukeepi vähäsen TÄÄLLÄ ! (kauhee ku noita linkkejä nyt tulee : D)

Top5 lemppariblogit? No nää ei oo nyt järjestyksessä ja ihan hirveen vaikee valita vaan viis, mut Picture Puttonen, N E V N A R I E N, Tim Kiukas Photo, Looking good ja Dreaming big : )


Mitä katot telkkarista? Greyn Anatomia (joka jatkuu pian JEEEEEEEEEEEEE), House, Glee, Simpsonit jaaaaaaaa hauskat kotivideot : DD kyl mää sit kaikkee muutakin katon mut noita nyt silleen seuraan kunnolla : )

Mikä kamera sulla on? Nikon D7000 : )

Kuvailetko paljon? no sanotaanko näin et haluaisin kuvailla enemmän : ( kyllähän mää aika paljon nytkin kuvailen, mut sellasia kunnon ihania kuvausreissuja (mm. se mikä tehtiin Vilman kanssa (ks. edelline postaus) ) teen liian harvoin : ( tekisin tosi mielellää enemmänki ellei tää lukio veis nii paljon aikaa : /

Miten on lukio lähteny? HYVIN ! : ) eka koeviikko meni paremmin kun osasin oottaa ja lukiossa on vaan niin ihanaa kun voi olla oma ittensä ilman et tarvii yhtään miettii et mitä muut aattelee : ))

Onko sulla kiva luokka? ON ! : ) kaikki on tosi kivoja ja samanluontosii kun mää ja muutenki vaan hirmu kivoja : )

Ootko saanu uusii kavereita? ai että oonko ! : ) mää ja Katsu saatiin heti sellanen 'porukka' missä hengaillaan nyt, ja välillä sitä ihan pysähtyy aatteleen et "häh mitä ihmettä, ollaanks me tunnettu vasta reilu puoltoista kuukautta?", koska me tullaan nii hyvin toimeen keskenää ja jutellaan koko ajan ja nauretaan kaikille ihan idiooteille jutuille : D

Ootko ihastunu tällähetkellä? ;) heehehe, eeeehkäpä ; )

Lempivaatteet? no se ruutupaita, sit se mekko ja sit sellaset mustat farkut : )

Paljonko sulla menee aamuisin aikaa hiustenlaittoon/meikkaamiseen? no se vähä riippuu. meikkaamiseen menee oikeestaan tosi vähän aikaa, 5-10 min koska vedän vaan ripsarin ja sit tarvittaessa meikkivoiteen ja puuterin. sit hiustenlaitto onki vähä isompi homma : D koska tää mun pää nyt on mitä on : D siinä menee hyvänä päivänä vaan 10min, mut pahimpina päivinä 30min. jos tilanne on ihan toivoton > pipo päähän ja pyörän selkään : D


Kuvaile ittees viiellä adjektiivilla. Ilonen, eläinrakas, auttavainen, empaattinen, tunnollinen.

Sano viis huonointa ja viis parasta asiaa sun ulkonäössäs. 

Viis huonointa: en tykkää siitä et mun hiukset on näin vaikeet, haluisin olla iiihan vähän laihempi, en tykkää siit et mulla on edelleen TÄÄ HITON KUHMU OTSASSA....., sit en tykkää tosta leikkausarvesta mun olkapäässä ja haluisin et mulla olis vähän pienempi kengännumero : )

sit viis parasta: tykkään mun silmistä, huulet on luonnostaan aika punaset, tykkään siitä et mun hiukset on kiharat, mulla on pitkät jalat ja sit tykkään mun hiusten väristä : )

Lempiruoka? makaroonilaatikko : )

Lempiväri? Turkooooosi : )

Missä kaikkialla oot matkustellu? Ruotsi varmaan 5x, Norja, Italia 2x ja Kanaria 2x : )

Millon alotit bloggaamisen? periaatteessa tammikuussa 2011, mut se ei vaan heti lähteny sujumaan, joten tämmösen yhtäjaksosen bloggaamisen alotin maaliskuussa : )

Mikä sai sut alottaan sen? multa kysyttiin tota just eilen : D mutsiis eli: parilla tutulla on blogi ja ne näytti tosi kivoilta, sit halusin tuua jotakin mun mielipiteitä esiin, ja sit just kun alotin bloggaamisen niin olin alottelemassa valokuvausta ja halusin jonkun muunkin paikan kun facebook mihin niitä kuvia työnnän : )

Miltä uusi koulu vaikuttaa? tosi kivalta ja tää on ehottomasti se oikee paikka mulle ! : ) emmä muuta osaa sanoo : D

Kuinka paljo luet kokeisiin? riippuu kokeesta mut yleensä silleen jonkin verran eli en mitenkää kauheesti ellen oo sit ihan pihalla. yleensä luen hissassa yms sen koealueen 1-2 kertaa läpi ja teen muistiinpanoja ja alleviivauksia. sit matikkaa fyssaa ja kemmaa käyn 2-3 iltana läpi iskän kans ja semmosta : )

Onks sulla jotai kotiintuloaikaa? no ei periaatteessa, mut yleensä tuun siin 8-9 aikaa illalla kotii (riippuu tietysti et mihi aikaa oon lähteny) iha pyytämättäki, koska sillo alkaa telkkarista yleensä jotai ohjelmii mitä haluun kattoo : D

Top5 parhaimman näköset jätkät? no en nyt viitti laittaa mitään mun tuttuja tähä, jote:  Enrique Iglesias, Orlando Bloom, Johnny Depp, Peter Facinelli jaJesse Williams !

Ihminen jota ikävöit? mun pappa joka kuoli 4½ vuotta sitte..

Kadutko jotain asioita? kadunhan mää, mut en enää mieti niitä vaa meen eteenpäin : )

Missä haluaisit asua? Tampereella : DD tai sitte jossai ulkomailla : )

Osaatko tehä jotain hienoja liikkeitä esim voltteja? :D mitä kaikkee?


toi vika kysymys sen takia ku vaikutat just semmoselta voltteilijalta ! (jos toi on ees sana...) hahhah voi ei mua alko hymyilyttää toi : DD nosiis osaan voltin etee ja taaksepäi (toi taaksepäi menee vaan juustomeree ja uima-altaaseen, trampalla en uskalla), sit puolvoltti, iha perus kärrynpyörä, sit arabialaine, sit oon osannu tehä flikin, mut sen tekemine loppu siihen kun putosin telinesalilla päälleen johonkin rautatankoon ja säikähin ja sit en ookkaa enää uskaltanu. ja sit iha nää siltakaadot ja tämmöset osaan kans : )



kiitti kysymyksistä ihanat ! <3


2.10.2011

Autumn

Hihi jee, sain luvan laittaa nää kuvat tänne ; ) mun on pakko sanoo et Vilma on ihan älyttömän kaunis ja ihan loistava malli, ja lähen todellakin toistekin kuvaamaan sen kanssa ! tän tytön silmät on oikeesti yhet maailman kauneimmista : )















mitäs tykkäsitte? : ) omat lempparit on 3. viimene ja viimene, mut Vilma on ihan älyttömän kaunis noissa kaikissa ! : ) tuleva Suomen huippumalli ; )

1.10.2011

let's just live

helou !

anteeks ettei musta oo TAASKAAN kuulunu pitkään aikaan mitään : D oon ollu vaan koko ajan menossa jossain/tehny kouluhommii, ettei mulle oo jääny yhtään aikaa blogaamiselle : / enkä haluu ottaa tästä mitään kauheeta stressaamisen aihetta, koska se on kivaa kirjotella kuulumisia aina sillon kun ehtii ilman mitään sellasta tunnetta et "ää pakko ehtii" : )



mutnoniin : D tää päivä meni oikeestaan melkein kokonaan Vilman kans rautatiellä kuvaillessa :D sieltä kuvii ehkä myöhemmin jos saan Vilmalta luvan laittaa pari kuvaa tänne ; ) niistä tuli meinaan ihan hullun ihania, koska se tyttö ja varsinkin sen silmät on ehkä maailman kauneimmat : )



me oltiin eilen Katsun kans keskustassa ja yhestä koruliikkeestä tarttu mukaan Thomas Sabon esite, ja kulutinkin sit koko eilisillan niitä koruja katellessa : ) oon ihan hulluna niihin ! mulla on tähän mennessä kolme koruu siltä, mut nyt kun mää näin et niitä on noinki paljon lisää, nii iskin silmäni ainakin seittemään, joista muutama on ihan ylitte muiden !



mitäsmuuta... ainii ! me saatiin viime viikolla koulukuvat : ) oon ihan tyytyväinen tohon mun kuvaan,  koska on se nyt ainakin parempi kun viime vuoden : )

































mutjoo tämmöstä nytte tällä kertaa ( : saattaa tulla postaamiseen taas vähän taukoja koska kulutan mun illat ihanasti mantsan yms kappaleita lukiessa, ettei koeviikolla oo sit nii hirvee määrä hommaa kun on ees joku pohja : P

ihanaa syysloman odotusta ihanaiset ! 

täs tähä loppuun vielä pari ihanaa biisiä jotka kannattaa ehottomasti kuunnella 


Pitbull ft. Kelly Rowland & Jamie Drastik - Castle made of sand



Pitbull ft. Enrique Iglesias - Come N Go

Enrique Iglesias ft. Pitbull & The WAV.s


Morgan Page ft. Lissie - The Longest Road (Deadmau5 Remix)