31.8.2011

nyt sais kysellä ! :)




joo tiiän kyl, "kysy, ask, fråga" : D mielikuvitusta riittää. muttanoniin, eli aattelin nyt tän kysymyspostauksen toteutella kun enemmistö sitä oli toivonu :---) en nyt tiiä yhtään että kannattaako tän tekeminen tässä vaiheessa, kun noita lukijoita on täällä vasta 13 ja bloglovinissa 4 jossei lasketa anonyymilukijoita... mut toivon et kyselette paljon multa, ja lupaan vastata kaikkeen (ellei nyt mee ihan liian henkilökohtaseks) : D en nyt sano vielä mitään aikarajaa et mihin asti on aikaa kysellä, koska haluun pitää tän nyt avoimena siihen asti et saan tarpeeks kysymyksii : ) mut pliis kyselkää paljon ! : )


29.8.2011

rock 'n roll

noniin heippa taas : ) lupailin niitä Katsun kuvia tossa lauantaina vai millonse oli, ja tässähän niitä nyt sit olis ! Katsu oli ihan_loistava malli, ja lähen ehottomasti sen kans toistekin kuvaileen ; ) meillä kehitty jo pari muuta ideaa, mut saa nyt nähä et millonka ehitään toteutella( :







noni ! mitäs tykkäätte? : ) omat lempparit on toine ja viimene, mut kaikki on kyl tosi nättejä( :

27.8.2011

hippeilyä

huuhuhu, ehinpäs sittenkin ladata tänään nää kuvat tänne ! : ) tässä on nyt nää mun kuvat, katsun kuvia en vielä ainakaan lataa tänne ennenkun saan siltä luvan, mut voin vaan sanoo, et ne on ihan sairaan ihania, katsu on niissä ihan järkyttävän kaunis ! muttasiisniin eli tämmöstä tänään:









ääbädääbä

hohou, sori etten oo taaskaan kirjotellu vähään aikaan ! enkäkyl ehi nytkään : D meillä oli katsun kans tänään neljän tunnin kuvaussessiot, joten niistä matskuu vähän myöhemmin ! pitää valita noista 500 kuvasta muutama hyvä (joka on TODELLA vaikeeta, koska katsu on upee malli<3) ja muoksii ne, joten teen postausta niistä meiän ottamista kuvista huomenissa tai ens viikolla : )

heido !

24.8.2011

minä, jag, i, ich

minä elän tavallista lukiolaisen elämää, Suomessa, melko onnellisesti, ihanien ihmisten keskellä, kivassa talossa ja yrittäen nähdä kaikessa ja jokaisessa jotain positiivista.






minulla on aika huono keskittymiskyky, päättötokarissa lukuaineiden keskiarvo 10,0, kissa, ihana perhe ja ihania ystäviä, oma huone, oma järkkäri, pörröset hiukset, aika huono muisti, tosi väsyny ja kipee olo, positiivinen asenne elämään, oudot jutut


minä toivon onnellista ja pitkää elämää kaikille mun läheisille ja itselleni, maailmanrauhaa, että lukio menisi hyvin, pääseväni lääkikseen, että saisin ihanan miehen ja pari lasta isona, ettei elämässäni tapahtuisi muutoksia huonompaan suuntaan, parannuskeinon keksimistä Alzheimeriin ja muihin sairauksiin, ettei maailmassa olisi nälänhätää, että minulla säilyisi hyvät välit kaikkiin läheisiini ja että jokaisella olisi hyvä olla.






minä en ole yleensä surullinen, juoppo, mies, koira, hevonen, silakka tai kiljuhanhi, enkä kovin hyvä laulamaan.


minua ärsyttää itsekkäät ihmiset, liika juominen, tupakointi, ihmiset jotka näkevät itsensä täydellisinä ja virheettöminä, riidat, bad hair dayt kun pitäis olla edustuskunnossa, stressi ja liika työmäärä, sekä moni asia, joita en jaksa luetella : )


minä osaan uida, piirtää jotakin tiettyjä yksittäisiä asioita, samaistua toisen asemaan, kuunnella, tehdä voltin, olla todella outo, selittää asiat todella monimutkaisesti niin, ettei kukaan tajua mitään, puhua nopeasti ja tehdä käsillä sellasen kivan jutun vedessä että sitä vettä lentää sieltä sormien välistä tosi pitkälle, jota kukaan muu ei oo tähän mennessä vielä osannu : D (tässä tää mun selityskyky taas..) 


ja mitähän tässä tapahtu? :D muistaakseni putosin ton kiven päältä ja itselaukasin otti sopivasti kuvan just sillä hetkellä :D ja kuvahan tosiaan on eilen otettu niinkun päivämäärästäkin näkyy ! kaks vuotta vanha :D olipas mun hiukset lyhyet o.O




minä arvostan ihmisiä, jotka uskaltaa olla sellasia kun oikeesti on, ilman että välittää muiden mielipiteistä, vaikean ja haastavan mutta tosi tärkeän työn omistavia ihmisiä, huomaavaisuutta ja omistuvaisuutta, empaattisia ihmisiä, rehellisyyttä, epäitsekkyyttä, vanhempiani, rohkeutta ja ihmisiä, jotka pystyy myöntämään jos on tehny virheen.


minä shoppailen melko harvoin ja yleensä kavereiden kanssa.


minua naurattaa lähes päivittäin, tosi oudot asiat, uusimmassa Harry Potter leffassa Voldemortin nauru yhessä kohtauksessa ("EHEEHEHE"), Chandlerin vitsit frendeissä (:D:D), iskän piirrokset (ne on oikeesti hyvii mut niille vaan hajoo ! :D), jotkut insidet ja omat (ja muiden) mokat.


joo, tää kuva on sellanen mikä saa mut hajoomaan aika usein : D kunnon airhead : D 




minä pelkään menettämistä, haita, joitakin kauhuleffojen hahmoja, yksinäisyyttä pimeää ja monia muita asioita.

23.8.2011

sick and tired

nojooo, otsikko jo kertookin et mikäs oiskaan parempi tapa alottaa lukiovuosi kun tulemalla kipeeks : ) ei mulla vielä kuumetta oo, mut nenä on sen verran tukossa ja on ihan törkeen höpö olo että ihmettelen suuresti jossei se kuume nouse parin päivän sisällä... toivon kyl tosi paljon, että en tulis kipeeks, koska en tosiaankaan haluu olla pois koulusta. jo alle kahes viikos me ollaan käyty ihan hullusti asiaa läpi ja läksyjä tulee saman verran ellei enemmänkin kun ysiluokalla, joten jos vaan mahollista, niin en oo yhtään ylimäärästä pois, etten jää jälkeen... tää on nyt tämmönen tylsä postaus, mis esittelen vaan mun tän päivän asun ja kerron vähän kuulumisii, koska huomenna on ruotsin sanis, ja vois pikkusen siihenkin lukee : ) onneks ne sanat oli aika helppoja : )

mää en tiiä yhtään et minkä takii tää blogger pilaa näitten kuvien laadun, mut ei kai sille voi mitään... : / mut tosiaan tässä näkyy tota päivän asua, eli:

valkonen puolipitkähihanen paita, Seppälä
violetti toppi, GT
farkkuliivi, H&M
mustat korkeevyötäröiset farkut, Veromoda


tänään mun hiuksilla oli myöskin ihan oma tahto, mut kuka sellasest jaksaa välittää : ) onneks tuolla meiän koulussa on niin upee ja mahtava yhteishenki, et siellä uskaltaa olla ihan oma ittensä !

































nomutta tämmöstä ! palajan takasin mun rakkaan ruotsinkirjan ääreen <3

ps. jos joku tietää, et miten ton kuvien laadun saa paremmaks (esim lataamalla jostain verkkoalbumeista yms), niin saa valasta muakin : (

22.8.2011

otsikko

heeeeippa taas ! : ) tuli taas pieni tauko tähän postaamiseen.. eilen oli kyl tarkotus kirjotella, mut päätettiinkin lähtee mummulaan niin se sit vähänniinku jäi : D eikä tässäkään postauksessa kauheesti sisältöö oo, mut aattelinpa nyt vähän antaa elonmerkkejä itestäni ! : D

eli eilinen oltiin mummulassa, ja näin serkkuja siellä ja ruoka oli hyvää kute aina ; ) ei me oikeestaan mitään ihmeitä tehty, oltiin vaan ja juteltiin : )

otin pari kuvaa siellä:









sellasta : ) ja paluumatkalla ei toki ollu tylsää....


toi koko pieneni jotenki oudosti kun muokkasin tosta kuvasta tollasen, mut eiköhän se pointti tuu esille : D




















ja loppuun vielä tän päivän asuu:



































eli:


puolipitkähihanen kauluspaita/mekko, H&M
legginssit, GT


+ huivi ! (jostain paikasta mitä en muista)


oon tosiaan melko pirteen näkönen noissa kahes alimmaises kuvas, kuuen tunnin yöunil mennään ! tänään vois oikeesti yrittää selvitä ajoissa nukkumaan...

sitten vielä kiitti kaikille ihanille kommentoijille, ne teiän kommentit oikeesti piristää mun päivää : ) varsinkin kun tähän mennes ei oo mitään negatiivista sanottu : )
ainiin ja vielä on 8 päivää aikaa vastata tohon kyselyyn, että nyt sanokaa oma mielipide jossette vielä oo sanonu et mitä haluisitte täällä mun blogissa nähä ! : ) mut tämmöstä tällä kertaa : ) kirjottelen taas kuhan läksyiltä (joita on muuten ihan liikaa..) ehin !



18.8.2011

asua ja pandaa


































hahhah tää päivä oli kyllä mukava : D meillä oli koulussa sellanen tutustumispäivä ykkösille, ja kaikkien ykkösten piti pukeutua pinkkiin/vaaleensiniseen ja tuua joku pehmolelu kouluun : D eli ei hätää, en oo seonnu vaikka kanniskelin tän päivän pehmopandaa ympäriinsä : ) mut toi panda on vaan murto-osa siitä pehmolelusta minkä meinasin ensin ottaa ! : D aattelin ensin tollasta metrin korkusta ja levystä pehmokarhuu, mut sit totesin et se vois olla vähän hankala kun sitä pitäis raahata ruokalaan (jonne oli tänään ainakin 200m jonot.... -.-) ja joka paikkaan kun ei olla vielä saatu kaappeja.. tosin ei se kyl varmaan olis ees mahtunu sinne kaappiin mutttttajoo : D tossa näkyy tota päivän asua vähäsen, eli pinkki toppi, korkeevyötäröiset shortsit, ohuet legginssit ja ruutupaita : ) kakkoset pukeutu jätesäkkeihin ja kolmoset sanomalehtiin : D harmi kun ei oo kuvii tältä päivältä kun en viittiny tuolla sateessa raahata kameraa mukana ) :

ja tossa sit vielä kuvaa tosta tän päiväsestä rannekorusta : ) Katsu toi ton mulle Turkista : ) sopi hyvi toho pinkkiin teemaan ! ( :


Anna Abreu ft. Redrama - Worst Part Is Over




en tiiä miks, mut tää biisi on soinu mun päässä koko päivän ! ja en yleensä ees kuuntele Anna Abreuta kauheesti, mut tää biisi iskee jotenki ( :

17.8.2011

dear wind and rain: what has my hair ever done to you?

aagh ! tää ei ollu tosiaankaan mun päivä :-----D ensin aamulla olin unohtanu et mun pitää mennä pyörällä ja sit siinä 5 minsaa ennenkun ois pitäny lähtee ajamaan niin äiti huikkaa et "täs on sit nää sun pyöränavaimet !"..... nojoo laitan hiukset siinä jotenkin nopsaan ja laitan vähän lakkaa ja juoksen ulos, nii EIKÖ VAAN SIELLÄ SADA(= taino ei nyt mitenkään silleen kauheen paljon mut vähän kuitenkin ja siellä oli silleen jännän kosteeta. ja kaikki tytöt varmaan tietää et mitä tapahtuu lakatuille hiuksille sateessa? : ) nojoo ei siinä muu auttanu kun lähin vaan polkeen ja se sade ylty koko ajan....... sit lopulta kun pääsin koulun pihaan, niin Katsu ja Suvi vaan tuijottaa mua ihan pöyristyneen näkösenä : D mulla oli meikit levinny varmaan leukaan asti ja hiukset nyt näytti miltä näytti ja olin ihan likomärkä : D nojooo juoksin sit vessaan ja sain itteni näyttään vähän inhimillisemmältä kun siivosin ne meikit, mutten läheskään normaalilta : D no mulla oli kuvista ekana, ja jatkettiin sellasten käsien piirtämistä mitä alotettiin eilen. yhtäkkii kuuluu "HEI !" ja käänsin päätä sinne äänen suuntaan ja......... *RÄPS !* eikö vaan se kuvisope ottanu kuvan just sillä hetkellä kun oon mahollisimman edustavan näkönen :-----D ja sit se jatkaa sitä sen juttuu..... "mää otan teistä kuvii vähän täs lukuvuosien varrella, nää kuvat tulee näkyviin isolle screenille sit teiän ylioppilasjuhlassa !" :----------D ensimmäinen ajatus: okei, mikä VIELÄ vois mennä pieleen? :---D nyt mua lähinnä naurattaa, mut toi tilanne oli ihan kamala : D ja tää saattaa nyt joillekin vaikuttaa kauheelta lissupuheelta et "hyi iik näytän karseelta", mut toi "karsee" ei riitä kuvaamaan sitä, et miltä mää näytin sillä hetkellä : DDD ei mulla oikeestaan muu menny pieleen tänään, toi vaan jäi mun mieleen niin pysyvästi : D oikeestaan mulla ei oo muuta kerrottavaa tästä päivästä : D hei vastatkaa tohon kyselyyn et mitä haluisitte nähä mun blogissa ! : ) ja kirjottakaa muutenkin omia mielipiteitä et mistä tykkäätte ja mistä ette, koska haluun kehittyy tässä blogaamisessa ! : )

27878358_large


15.8.2011

ruma ankanpoikanen

eli käytiin eilen äitin kanssa kuvailemassa vähän rannalla ja sinne ilmesty yhtäkkiä kaks joutsenta ! : ) sain niistä pari aika hyvää kuvaa : ) en viitti tänne laittaa niitä kuvia mitä musta otettiin tuolla lähistöllä, koska äiti ei halunnu et niitä laitetaan tänne. valitan tekstin vähäsyyttä, mut läksyjen takia en ehi nyt enempiä kirjotella : ( oon ehtiny olla 3 päivää lukiossa ja nyt jo tulee hirvee määrä läksyjä : ( en tykkää.

eiks oo ihanan rauhallisen näköstä? : ) tuolla oli ihan ilo kuvailla kun ei kuulunu autojen ääniä mistään ja joutsenet ja sorsat uiskenteli vieressä ( : melkeen tuntu et ois ollu taas kesälomalla !

miks tää kaula on vaan niin huvittavan näkönen? : D

hahhah, ihankun ne naurais : D tästä kuvasta tulee jotenkin hyvälle tuulelle : D



pusipusi : )


ite tykkään eniten noista kahesta vikasta kuvasta : ) olin ihan innoissaan kun toi toinen joutsen nous tolleen pystyyn ja alko heiluttaa siipiä ja laitoin äkkiä sarjakuvaukselle ja otin ties kuinka monta kuvaa siitä : D muttajoo, takas läksyjen pariin ! lähti oikeesti hirveellä vauhilla tää ykkösvuosi käyntiin, heti annetaan ihan kunnolla läksyjä ja puhutaan yo-kirjotuksista vaikka niihin on ties kuinka kauan :o ainiin, ja ottasin tosiaan postausehotuksia vastaan ! ja kertokaa muutenkin et olisko jotain parantamisen varaa ja et mitä haluisitte nähä täällä : )


14.8.2011

photos

elikkä lisään tähän nyt vähän kuvii viime päiviltä ( : lähin tänä aamuna heti kun heräsin pyöräileen kameran kanssa ja suurin osa näistä kuvista onkin siltä reissulta : ) ja valitan vähän sekalaista järjestystä, mut ollaan just lähössä kuvaileen äitin kanssa niin ei oo aikaa järjestää näitä : D